Ion Doru Smadu, candidat PNL la postul de primar: "Oamenii din Domnesti merita sa traiasca intr-o localitate europeana!"

Sambata, 08 August 2020, ora 13:25
63 citiri
Viceprimarul in functie este domnisan get-beget, mandru de originea sa. Recent, Doru Smadu a implinit varsta de 50 ani si se afla la un moment al maturitatii ce se cere fructificat in folosul comunitatii. La alegerile din anul 2016 a obtinut mandatul de consilier local dupa ce varul sau, regretatul primar Nicolae Smadu, il provocase sa se implice si in administratia publica. De altfel, de cate ori il prezenta cuiva important, folosea formula: "Varul meu, Doru, viitorul primar din Domnesti, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres