Istorici de prim rang, fosti detinuti politici si trupa Vita de Vie vin la a cincea editie a Scolii de Vara "Fenomenul Pitesti"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Iulie 2016, ora 11:35
68 citiri
Timp de cinci zile, la fosta inchisoare Pitesti se va desfasura a cincea editiei a Scolii de Vara "Fenomenul Pitesti". Evenimentul se va desfasura anul acesta intre 17-21 iulie si va cuprinde prelegeri ale unor personalitati de prestigiu legate de fenomenul Pitesti, de represiune si de rigorile regimului comunist. La eveniment vor fi prezenti printre altii Radu Preda - presedintele IICCMER, Alin Muresan - director general IICCMER, precum si fostii detinuti politici Constantin Rodas si Demostene ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.