Miutescu despre aducerea aparatului de plasmafereza: "suntem norocosi ca putem aplica si la Pitesti o procedura care salveaza vieti in toata lumea"

Marti, 05 Mai 2020, ora 21:09
71 citiri
Departamentul de Comunicare al PNL Arges ne-a remis un comunicat de presa privind aducerea la Centrul de Transfuzie Sanguina Pitesti a aparatului pentru plasmafereza care va avea un rol esential in lupta impotriva noului Coronavirus. Echipamentul adus la Centrul de Transfuzie este folosit la colectarea de plasma umana si este insotit de 100 de kit-uri de colectare de plasma. Scopul acestei donatii este de a asigura accesul pacientilor infectati cu COVID-19 la tratamentul cu plasma umana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.