Politica la zi(d) - "Vrem sa implementam la Curtea de Arges o administratie publica eficienta, condusa de un primar cu bun simt!"

Joi, 13 August 2020, ora 19:25
120 citiri
Alegerile locale din acest an sunt tratate cu deosebita atentie de catre cetatenii care-si doresc o cat mai buna gospodarire a treburilor comunitatii. Actuala rubrica isi propune sa prezinte potentiali candidati la alegerile locale din 2020, pentru ca voturile cetatenilor sa fie date in deplina cunostinta de cauza.

Acesta este obiectivul anuntat de catre prof. Marius Octavian Moisescu, candidat la un post de consilier local pe lista liderului organizatiei municipale, Cristian Mitrofan. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres