Povestea emotionanta a romanului din diaspora ajuns celebru pe Facebook: "De cate ori venim in Romania, baietelul ne intreaba: *Cand ne intoarcem acasa?*"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 August 2018, ora 13:10
70 citiri
O familie de romani care lucreaza in Belgia va veni la protestele din 10 august cu o masina cu numarul de inmatriculare 1 JOS PSD. Mihai George Ciobanu, proprietarul masinii, a acordat un interviu pentru "Adevarul". La sfarsitul lunii iulie, la scurt timp dupa scandalul legat de romanul care si-a inmatriculat masina in Suedia cu numerele M*IEPSD, Mihai Ciobanu, originar din Campulung Muscel a postat pe pagina sa de Facebook doua imagini in care masina sa, un Audi, este inmatriculata in Belgia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.