Proteste si la Pitesti: Aproape 100 de oameni au iesit in centrul orasului si au scandat impotriva Guvernului: "Hotii! Tradatorii!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 01:04
52 citiri
In jur de 100 de pitesteni s-au adunat, marti seara, in Piata Vasile Milea din Pitesti, dupa ce Guvernul a adoptat, prin Ordonanta de Urgenta, proiectul de lege privind gratierea unor pedepse si modificarea codurilor penale.
"N-am putut sa stau in casa sub nicio forma. Este ceva foarte grav, pentru noi ca stat si pentru noi ca familii. Este un gest pe care nu ai cuvinte sa-l clasifici. Ce au facut in seara asta cu aceste ordonante de urgenta date in miez de noapte a scos tara in strada. Si-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.