Unda verde de la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei - Curtea de Arges va beneficia de un transport public modern si de calitate prin finantarea de 47.028.577,51 lei!

Joi, 14 Mai 2020, ora 23:59
58 citiri
Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a semnat, in data 13 mai, 24 contracte de finantare prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, destinate Unitatilor Administrativ-Teritoriale (UAT), institutiilor publice si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Nouasprezece dintre acestea se adreseaza UAT-urilor si institutiilor publice, in timp ce alte cinci sunt destinate sectorului IMM. "Guvernul si M.L.P.D.A. lucreaza la un plan de masuri economice si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres