Unul dintre condamnatii in tripla crima de la Stoenesti a murit in Penitenciarul Craiova. "Geaba s-a plans. A fost lasat sa zaca precum un caine"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Septembrie 2021, ora 09:04
72 citiri
A mai murit inca unul dintre cei trei argeseni condamnati pentru tripla crima de la Stoenesti - Arges. Avocatul sau, Florentin Sorescu, care a ajuns cu aceast caz pana la CEDO, in incercarea de a demonstra ca justitia a gresit in acest dosar, face acuzatii gave la adresa Penitenciarului de Maxima Securitate Craiova. Doru Durlci, unul intre cei tei argeseni condamnati pentru tripla crima din primavara anului 2016 - cand o tanara de 17 ani, Laurentia Durleci, tatal ei, Filip Tinca (37 ani) si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.