VIDEO Jandarmi incercuiti de hotii de lemn in Arges. Lupte cu pietre, topoare si focuri de arma: "Unul a vrut sa-si scape fiul si a dat cu masina peste noi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Iulie 2017, ora 14:49
131 citiri
Scandalul cu violente si focuri de arma, izbucnit sambata seara, 22 iulie, in satul Pauleasca din comuna argeseana Malureni s-a incheiat cu un dosar penal pentru ultraj. Mai multi hoti prinsi la furat de lemne de jandarmi si reprezentantii Ocolului Silvic din zona au atacat echipajele de interventie, care, la randul lor, au ripostat. Scandalul a inceput sambata, 22 iulie, in jurul orei 18.00, cand jandarmii au prins mai multi cetateni de etnie roma cu doua carute cu lemne, fara documente de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.