Adrian Miutescu, presedintele PNL Arges: "Guvernul nu poate suporta plata unor salarii medii pentru peste un milion de salariati. Cealalta parte trebuie sa o sustina compania"

Joi, 26 Martie 2020, ora 14:08
58 citiri
# Pandemia poate atrage dupa sine o prabusire economica si deja cateva companii anunta ca trimit oamenii acasa. Prin ce masuri previne Guvernul PNL un colaps economic?
- Guvernul a incercat sa vina cu o serie intreaga de propuneri, de ordonante care sa rezolve aceasta problema si, cand spun asta, ma gandesc, evident, la a reusi sa mentina forta activa de munca in special in companiile care au intr-adevar un numar mare de salariati si care reprezinta o forta economica importanta. Exemplul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.