Adrian Miutescu: "Autostrada Sibiu-Pitesti si drumul expres Craiova-Pitesti, prioritati in "Planul National de Investitii si Relansare Economica"

Joi, 02 Iulie 2020, ora 23:59
15 citiri
Adrian Miutescu: "In cinci luni, guvernul PNL a alocat pentru investitii cea mai mare suma din ultimul deceniu: 13,1 miliarde de lei".
Guvernul Ludovic Orban a elaborat Planul National de Investitii si Relansare Economica, document care prevede, la nivel national, construirea a peste 3.400 de kilometri de autostrazi si drumuri expres, 3 spitale regionale, 25 de spitale judetene, peste 100 de spitale orasenesti, peste 1.000 de unitati medicale in mediul rural, sute de gradinite, scoli, campusuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.