Victor Pițurcă a fost eliberat. Prima declarație a fostului selecționer după 24 de ore în arest

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 10:43
7366 citiri
Victor Pițurcă a fost eliberat. Prima declarație a fostului selecționer după 24 de ore în arest
Victor Pițurcă a fost eliberat FOTO facebook

Fostul selecţioner Victor Piţurcă, reţinut luni, în dosarul care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei, a fost pus în libertate marţi dimineaţă.

Piţurcă a fost pus în libertate la expirarea celor 24 de ore de reţinere. La ieşirea din arest, unde a fost adus în cătușe, fostul selecţioner a declarat: ”Nu am nicio treabă cu această afacere”.

De asemenea, le-a transmis jurnaliştilor că vor vedea în curând despre ce este vorba.

Procurorii DNA nu au mai cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile, urmând ca Pițurcă să fie cercetat sub control judiciar.

Pițurcă va avea o serie de obligații, printre care să se prezinte în fața autorităților de fiecare când este chemat, să anunțe dacă își schimbă domiciliul și să nu părăsească țara.

Obiectul dosarului îl reprezintă contracte pentru livrarea unor utilaje neconforme de producere a măştilor care au prejudiciat ROMARM cu peste 8,6 milioane de lei. De asemenea, este vorba despre măşti neconforme pentru MApN. În acelaşi dosar a fost reţinut şi directorul Romarm Gabriel Ţuţu,

El şi fiul său, Alexandru, s-au aflat marţi dimineaţă la sediul DNA, pentru noi audieri. Ulterior, a fost adus şi şeful Romarm, Gabriel Ţuţu.

#Piturca, #eliberat, #arest, #DNA, #declaratie, #afacere, #dosar , #stiri fotbal