Florin Cîţu afirmă că plafonarea preţului la combustibil ar duce la penurie: ”Ce companie ar mai aduce benzină şi motorină în România”

Marti, 21 Iunie 2022, ora 22:34
4400 citiri
Florin Cîţu afirmă că plafonarea preţului la combustibil ar duce la penurie: ”Ce companie ar mai aduce benzină şi motorină în România”
Florin Citu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că plafonarea preţului la combustibil la 6 lei pe litru, cum ”a auzit” că doresc social-democraţii, ar duce la penurie. ”Ce companie ar mai aduce benzină şi motorină în România să vândă la un preţ mult mai mic decât cel determinat de piaţă”, se întreabă fostul ministru al Finanţelor.

PSD doreşte plafonarea preţului la combustibil în jur de 6 lei pe litru. Aşa am auzit. Eu nu particip la discuţiile din coaliţie din data de 3 aprilie 2022. În acest moment România are cam cel mai mic preţ la combustibil din UE. Doar în Bulgaria este mai ieftin. Până şi în Ungaria, unde preţul este plafonat, de multe ori combustibilul este mai scump”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta are o întrebare pentru PSD: ”Ce companie ar mai aduce benzină şi motorină în România să vândă la un preţ MULT mai mic decât cel determinat de piaţă dacă poată să vândă mult mai scump în alte ţări din UE?”.

Potrivit acestuia, întrebarea ”este valabilă şi pentru "geniala" soluţie a PSD care reduce din pix marja de profit a unei companii”.

”Capitalul circulă liber în UE şi va merge acolo unde are cel mai mare randament. Astfel de "soluţii" GARANTEZA subdezvoltarea României. O să stea PSD la coadă pentru milioanele de români care nu vor mai găsi benzină şi motorină pentru ca o sa fie penurie?”, a mai scris Cîţu.

#plafonare, #pret, #combustibil, #guvern, #PSD, #Florin Citu , #stiri Florin Citu
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
Avocatul32! De ce "pensiile speciale" nu sunt deloc impozitate?