De ce a fost clasat dosarul în care premierul Nicolae Ciucă era acuzat că a plagiat în teza de doctorat

12 Mai 2023 - De ce a fost clasat dosarul în care premierul Nicolae Ciucă era acuzat că a plagiat în teza de doctorat

Parchetul General susţine că premierul Nicolae Ciucă nu poate fi acuzat de uz de fals în dosarul în care a fost reclamat că a plagiat în teza de doctorat, deoarece diploma este doar un act

Plagiat nicolae ciuca

Premierul Nicolae Ciucă scapă de dosarul privind plagiatul în teza de doctorat. Decizia Parchetului General

06 Aprilie 2023 - Premierul Nicolae Ciucă scapă de dosarul privind plagiatul în teza de doctorat. Decizia Parchetului General

Un procuror de la Parchetul General a dispus clasarea dosarului penal deschis în urma unei plângeri în care s-a reclamat faptul că premierul Nicolae Ciucă a plagiat în teza de doctorat.

Nicolae Ciucă, despre poziția PNL privind plagiatul: ”Există justiţie în România. De la acuzare până la verdict final e timp”

30 Ianuarie 2023 - Nicolae Ciucă, despre poziția PNL privind plagiatul: ”Există justiţie în România. De la acuzare până la verdict final e timp”

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a făcut luni, 30 ianuarie, un scurt comentariu privind poziția partidului privind plagiatul, în contextul acuzațiilor recente aduse ministrului de

Un deputat liberal le cere demisia lui Lucian Bode și Nicolae Ciucă după acuzațiile de plagiat: ”E momentul să se gândească şi la partid”

11 Ianuarie 2023 - Un deputat liberal le cere demisia lui Lucian Bode și Nicolae Ciucă după acuzațiile de plagiat: ”E momentul să se gândească şi la partid”

Deputatul PNL Dan Vîlceanu le-a solicitat miercuri, 11 ianuarie, într-o postare pe Facebook, lui Lucian Bode şi Nicolae Ciucă să se gândească la partid şi să demisioneze din funcţiile pe

Rareș Bogdan, despre dosarul de plagiat al premierului Ciucă: ”Auziți, nu suntem așa de șmecheri și de tari cum ați crede, n-avem judecători!”

10 Septembrie 2022 - Rareș Bogdan, despre dosarul de plagiat al premierului Ciucă: ”Auziți, nu suntem așa de șmecheri și de tari cum ați crede, n-avem judecători!”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă, 10 septembrie, că liberalii nu sunt ”așa de șmecheri încât să aibă judecători”.

Doctoratele plagiate devin ”onorabile” prin taxare. ”Ce sumă va achita domnul Ciucă ca să scape?”

23 August 2022 - Doctoratele plagiate devin ”onorabile” prin taxare. ”Ce sumă va achita domnul Ciucă ca să scape?”

Măsurile ce ar putea fi luate față de cei care au fost prinși că și-au plagiat lucrările de doctorat sau cei care renunță de bunăvoie la titlu, par să fie făcute pentru unii politicieni.

Rectorul care susține ferm desființarea CNATDCU: "A fost introdus pentru controlul politic al sistemului de învățământ"

26 Iulie 2022 - Rectorul care susține ferm desființarea CNATDCU: "A fost introdus pentru controlul politic al sistemului de învățământ"

Proiectul noii Legi a Educației prevede desființarea CNATDCU, instituție-cheie în analizarea plagiatelor, în plin scandal de plagiat care vizează teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

Cum jignește politicieni pe Facebook magistratul care a anulat sesizările de plagiat din doctoratul premierului Nicolae Ciucă

08 Iulie 2022 - Cum jignește politicieni pe Facebook magistratul care a anulat sesizările de plagiat din doctoratul premierului Nicolae Ciucă

Judecătorul Marius Iosif, cel care a anulat sesizările de plagiat din doctoratul premierului Nicolae Ciucă, a postat de mai multe ori pe contul său de pe Facebook afirmații care nu respectă

Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO

06 Iulie 2022 - Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO

Klaus Iohannis, președintele României, a fost extrem de critic în anul 2014 față de lucrarea de doctorat plagiată a lui Victor Ponta, comparativ cu reacția pe care a avut-o în cazul

Anunțul lui Stelian Ion după decizia ”odioasă” a CCR privind retragerea titlului de doctor: ”Premierul Ciucă poate sta liniștit”

08 Iunie 2022 - Anunțul lui Stelian Ion după decizia ”odioasă” a CCR privind retragerea titlului de doctor: ”Premierul Ciucă poate sta liniștit”

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion a criticat miercuri, 8 iunie, decizia CCR care a stabilit două condiții pentru retragerea titlului de doctor.

Emilia Șercan, după numirea lui Nicolae Ciucă la conducerea PNL: ”A atins culmea supremă a ipocriziei mai repede decât orice politician versat”

10 Aprilie 2022 - Emilia Șercan, după numirea lui Nicolae Ciucă la conducerea PNL: ”A atins culmea supremă a ipocriziei mai repede decât orice politician versat”

Jurnalista de investigații Emilia Șercan a criticat duminică, 10 aprilie, reacția premierului Nicolae Ciucă privind acuzațiile de plagiat și posibila sa demisie.

Ciucă, întrebat dacă va demisiona în cazul în care se dovedește că a plagiat teza de doctorat: ”Mai întâi de toate, nu am plagiat”

10 Aprilie 2022 - Ciucă, întrebat dacă va demisiona în cazul în care se dovedește că a plagiat teza de doctorat: ”Mai întâi de toate, nu am plagiat”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, duminică, faptul că nu a plagiat şi a precizat că în prezent trebuie lăsate instituţiile să îşi prezinte concluziile

CTP, despre cazul jurnalistei Emilia Șercan: ”Pe de altă parte, a blocat cercetarea! Deci nu se cercetează nimic!”

09 Aprilie 2022 - CTP, despre cazul jurnalistei Emilia Șercan: ”Pe de altă parte, a blocat cercetarea! Deci nu se cercetează nimic!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a discutat despre cazul jurnalistei Emilia Șercan, care a devenit ținta unei operațiuni de compromitere după ce a publicat o analiză prin care arăta că teza de

Provocarea adresată de Gabriel Liiceanu premierului Ciucă după discreditarea jurnalistei Emilia Șercan: ”Rolul unui guvern e să garanteze libertatea de exprimare”

06 Aprilie 2022 - Provocarea adresată de Gabriel Liiceanu premierului Ciucă după discreditarea jurnalistei Emilia Șercan: ”Rolul unui guvern e să garanteze libertatea de exprimare”

Scriitorul și filosoful Gabriel Liiceanu i-a adresat premierului Nicolae Ciucă o scrisoare în care vorbește despre cazul jurnalistei Emilia Șercan și reacția șefului guvernului la campaniile

Parchetul General neagă că ar fi blocat analiza tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat

24 Martie 2022 - Parchetul General neagă că ar fi blocat analiza tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție l-a contrazis, într-un răspuns pentru EduPedu, pe președintele interimar al CNATDCU, Mircea Dumitru, care a susținut că instanța

Parchetul General a blocat procesul de analiză a tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat. Motivul invocat

21 Martie 2022 - Parchetul General a blocat procesul de analiză a tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat. Motivul invocat

Procesul de analiză a unui posibil caz de plagiat privind teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă este amânat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

USR a cerut singurei instituții care poate da un verdict oficial de plagiat să verifice teza de doctorat a premierului Ciucă

20 Ianuarie 2022 - USR a cerut singurei instituții care poate da un verdict oficial de plagiat să verifice teza de doctorat a premierului Ciucă

Deputatul USR Mihai Polițeanu a anunțat joi, 20 ianuarie, că a solicitat Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) să analizeze teza de

„Je suis Ciucă”. Cine a pornit „mișcarea” de sprijin total pentru premier în scandalul plagiatului. „Să-l judecăm pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului”

19 Ianuarie 2022 - „Je suis Ciucă”. Cine a pornit „mișcarea” de sprijin total pentru premier în scandalul plagiatului. „Să-l judecăm pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului”

În contextul suspiciunilor de plagiat în teza de doctorat din 2003 a premierului Nicolae Ciucă au apărut atât critici la adresa prim-ministrului, cât și mesaje de susținere.

Tudor Chirilă, revoltat de plagiatul premierului Ciucă: „E ok să înveți pe de rost și să-ți însușești ceva ce nu-ți aparține”

19 Ianuarie 2022 - Tudor Chirilă, revoltat de plagiatul premierului Ciucă: „E ok să înveți pe de rost și să-ți însușești ceva ce nu-ți aparține”

Artistul Tudor Chirilă a comentat marți, 18 ianuarie, pe Facebook, acuzațiile de plagiat care planează asupra teze de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

Klaus Iohannis, luat la rost în scandalul cu Nicolae Ciucă. „Tolerează plagiatul, ba chiar încearcă să-l spele. Este principalul protector al domnului Ciucă”

19 Ianuarie 2022 - Klaus Iohannis, luat la rost în scandalul cu Nicolae Ciucă. „Tolerează plagiatul, ba chiar încearcă să-l spele. Este principalul protector al domnului Ciucă”

În contextul suspiciunilor de plagiat în teza de doctorat din 2003 a prim-ministrului Nicolae Ciucă, vicepreşedintele USR Claudiu Năsui consideră că premierul ar trebui să-şi dea demisia.

Lucrarea de doctorat a premierului Ciucă urmează să fie verificată de Universitatea Naţională de Apărare Carol I

18 Ianuarie 2022 - Lucrarea de doctorat a premierului Ciucă urmează să fie verificată de Universitatea Naţională de Apărare Carol I

Universitatea Naţională de Apărare ”Carol I” a transmis marţi, 18 ianuarie, că a cerut Comisiei de etică universitară să verifice ”existenţa unor similitudini cu alte lucrări

Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”

18 Ianuarie 2022 - Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”

Deputatul USR, Cătălin Drulă, a scris marţi, 18 ianuarie, pe Facebook că investigaţia Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este ”unul dintre doctorii fake ai României, cu

Nicolae Ciucă, după acuzațiile privind plagiatul tezei sale de doctorat: ”A fost întocmită în concordanță cu cerințele legale”

18 Ianuarie 2022 - Nicolae Ciucă, după acuzațiile privind plagiatul tezei sale de doctorat: ”A fost întocmită în concordanță cu cerințele legale”

Premierul Nicolae Ciucă a reacționat marți, 18 ianuarie, după ce PressOne a publicat o investigație din care reiese că liberalul și-ar fi plagiat teza de doctorat. „Teza a fost întocmită

PressOne: Premierul Nicolae Ciucă a plagiat în teza de doctorat. Cel puțin 42 de pagini ar fi luate din alte surse

18 Ianuarie 2022 - PressOne: Premierul Nicolae Ciucă a plagiat în teza de doctorat. Cel puțin 42 de pagini ar fi luate din alte surse

Premierul PNL Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat în baza căreia a devenit doctor în Științe militare în 2003, arată o investigație PressOne. Cel puțin 42 de pagini din totalul

Top 3 știri din presa centrală

Câți bani primea lunar Dumitru Buzatu din salariu, pensie pentru limita de vârstă și pensie specială
Declarația de avere a lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, arestat pentru 30 de zile, într-un caz de luare de mită,...

Ciobănescul german al preşedintelui Biden a atacat din nou un membru al personalului Secret Service
Ciobănescul german al preşedintelui Biden, Commander, a atacat din nou un membru al personalului Secret Service, au declarat marţi oficialii....

Greva scenariștilor de la Hollywood s-a încheiat după cinci luni de proteste. Ce promisiuni au obținut scriitorii
Greva scenariştilor de la Hollywood s-a încheiat după 148 de zile. Contractul negociat include creşteri salariale, beneficii mai bune,...
  1. Cât vor scădea prețurile locuințelor în România. "Piața imobiliară va face implozie în următoarele 6-12 luni"
  2. Cine e amanta lui Dumitru Buzatu, blonda mai mică decât el cu 38 de ani, pentru care baronul PSD a divorțat
  3. Dușmanul Simonei Halep și al lui Ion Țiriac a obținut o victorie uriașă
  4. Ce-a găsit un turist în pensiunea de la munte a Andreei Esca: ”Lipsesc șerpișorii”
  5. Simona Halep s-a mutat, pe tăcute, din România. Unde s-a stabilit fostul lider mondial
  6. Bani gratis de la stat. Când vor fi alimentate cardurile de alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei
  7. Cu cât se vor majora pensiile de la 1 ianuarie 2024. Beneficiarii care vor primi chiar și 30% în plus
  8. Românii care au ridicat un mic cartier de case în Grecia caută vecin: "Suntem într-o pădure de pini, marea este la 800 de metri" FOTO
  9. Benzinării în care românii reclamă că ar fi fost înșelați: "Am alimentat 27 de litri de motorină și la casă au apărut 44 de litri"
  10. Ponturi pentru cei care merg singuri în vacanțe: "Să rezervați cazare pentru două persoane, deși costă mai mult"