Înapoi la listarea arhivei

08 Decembrie 2010 - Hotie cu acte false, de milioane de lei

Trei persoane au fost trimise in judecata de catre procurorii DIICOT Ploiesti pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si risca intre 10 si 20 de ani de

08 Decembrie 2010 - Fuego, Raoul si Narcisa Suciu canta pentru ploiesteni, de Craciun

Primaria Ploiesti organizeaza o serie de concerte sustinute de artisti consacrati, care vor avea loc pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiu.

08 Decembrie 2010 - O noua retea de apa potabila este inagurata azi in Prahova

De astazi, incepand cu ora 13.00, aproximativ 1.900 de locuitori din Surani vor avea apa potabila la robinete.

08 Decembrie 2010 - Dorin Dragnea a fost selectionat in lotul largit al Romaniei

Fost jucator de baza al echipei Uztel Ploiesti, pe vremea cand respectiva formatie activa in Liga Nationala, Dorin Dragnea a fost selectionat in lotul largit al reprezentativei Romaniei de seniori.

08 Decembrie 2010 - Antrenorul Gigi Ionescu: Avem nevoie de public!

CSM Ploiesti - Stiinta Bacau, astazi, ora 17.00, Sala "Olimpia"

08 Decembrie 2010 - Pentru a nu petrece Craciunul pe patul de spital, efectuati controlul trichineloscopic al carnii de porc sacrificat in gospodarie !

Au mai ramas doar circa doua saptamani pana la Craciun, sarbatoare precedata, dupa traditia la romani, de sacrificarea porcilor crescuti in propriile gospodarii ori cumparati din targuri sau oboare.

08 Decembrie 2010 - Cupa "Mos Craciun" - editia a XVIII-a

In organizarea AJF Prahova, Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti va gazdui (intre 20 si 24 decembrie 2010) cea de-a XVIII-a editie a Cupei "Mos Craciun".

08 Decembrie 2010 - Hainele de blana ale unor celebre case de moda din lume provin si din... sinsilele crescute in comuna Izvoarele

In ultimii ani, pentru a face rost de banii necesari traiului zilnic, tot mai multi prahoveni si-au incercat norocul in derularea unor afaceri mai putin obisnuite, chiar inedite pe meleagurile