Înapoi la listarea arhivei

19 Iulie 2011 - Valea Prahovei strabatuta in coloana

In dorinta de a scapa de canicula din marile orase sau pur si simplu dornici sa petreaca sfarsitul de saptamana la aer curat, mii de turisti si-au petrecut weekend-ul la munte, pe Valea Prahovei.

19 Iulie 2011 - Ursii au ajuns pe platoul Bucegi

Vremea caniculara din ultima perioada a dat peste cap si comportamentul animalelor salbatice. Din cauza temperaturilor ridicate, ursii au inceput sa urce la altitudini de peste 2300 de metri, cautand

19 Iulie 2011 - Surprize la titularizare

Concursul de titularizare a fost si anul acesta plin de surprize. Aproape o treime dintre profesori au parasit sala, speriati de gradul de dificultate a subiectelor. Din mai bine de 1.400 de dascali

19 Iulie 2011 - Se modernizeaza piata

Piata Centrala din Ploiesti va schimba in acesta vara aspectul Ploiestiului si asta pentru ca zona a intrat intr-un amplu proces de reabilitare si renovare.

19 Iulie 2011 - Ghinion pe calea ferata

Tocmai cand se lauda Ministerul Transporturilor cu linia de mare viteza spre munte, ghinionul a facut ca in acest week-end calatoria cu trenul sa fie un cosmar pe Valea Prahovei.

19 Iulie 2011 - A trecut potopul

Ruperea de nori de ieri seara a facut prapad in mai multe localitati din Prahova. In Ploiesti, in doar 20 de minute de ploaie torentiala au fost inundate mai multe locuinte, beciuri si un casino.

19 Iulie 2011 - Protest de amploare la Ploiesti. Aproape 800 de angajati ai UPETROM au pichetat Prefectura Prahova!

Prima zi a acestei saptamani a inceput cu un protest de amploare al angajatilor "Upetrom 1 Mai" din Ploiesti.

19 Iulie 2011 - Valeriu Rachita nu se teme de campioni: "Promit ca nu vom pierde cu Otelul"

Valeriu Rachita nu e impresionat de victoria galatenilor din Supercupa si anunta ca "lupii galbeni" vor avea o clasare onorabila la sfirsitul sezonului.

19 Iulie 2011 - Primul amical din cantonament

Chimia Brazi a intrat in cantonament centralizat, de la sfarsitul saptamanii trecute, pe parcursul celor 12 zile de pregatire jucatorii fiind cazati la baza "Ana Maria Pop", de la Bucov.

19 Iulie 2011 - Trei turnee de verificare pentru fetele de la CSM Ploiesti

Aflate in plin cantonament la Predeal, handbalistele de la CSM Ploiesti se pregatesc pentru meciurile tari pe care le vor disputa in Liga Nationala, incepand din toamna acestui an.

19 Iulie 2011 - Jaf la Gara de Sud Ploiesti: a fost furat un sac cu bani !

Ieri dimineata, in jurul orei 0,15, lucratorii din cadrul postului de politie Transport Feroviar Ploiesti au fost anuntati ca, din casa de bani a Garii de Sud, lipseste un sac cu bani.

19 Iulie 2011 - Chindia participa la Festivalul International de Folclor

In ultima decada din luna lui Cuptor, reputatul Ansamblu folcloric "Chindia" al Casei de cultura a sindicatelor Ploiesti (director Ioan Balcinoiu) va participa la BESKIDY FESTIVAL din regiunea