Înapoi la listarea arhivei

13 August 2011 - Antonescu, nici atributii pentru excluderea lui Patriciu, nici control peste PNL Prahova. Strategie de rezerva: Debarcarea lui Semcu

Presedintele PNL, Crin Antonescu nu are parghiile necesare pentru a dicta excluderea unui simplu membru simpatizant de partid, dar care ii sta ca un ghimpe in coaste, afaceristul Dinu Patriciu.

13 August 2011 - Trafic aglomerat si pe Valea Prahovei

Traficul rutier este aglomerat, sambata, pe Valea Prahovei, multi turisti hotarand sa isi petreaca acest week-end la munte, mai ales ca luni, de Sfanta Maria, este zi libera.

13 August 2011 - "Bazarul Copiilor", sambata, la Ploiesti

Intre orele 17.00 si 20.00, toti copiii care vor sa vanda, sa schimbe sau sa cumpere jucarii sunt asteptati in parcul Salii Sporturilor din Ploiesti.

13 August 2011 - Sumi aduce punctele! * Primul meci sub comanda lui Sumudica a insemnat si primele puncte pentru Astra

Astra a marcat primul gol in acest sezon si o data cu el a obtinut si prima victorie, facindu-le un debut fericit lui Sumudica si zile negre lui Popa.

13 August 2011 - S-a dat startul la Campionatul national de endurocross

Statiunea Busteni a devenit "capitala sporturilor extreme", pentru ca in perioada 11-14 august aici se desfasoara cel mai mare festival moto al toamnei din Europa de Est.

13 August 2011 - Incepe balul judetean

Campionatele organizate de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova vor debuta la finele acestei saptamani.

13 August 2011 - Marius Sumudica: "Mi-am dorit Astra mai mult decat Grecia"

Pentru cine greseste nu va mai exista a doua sansa

13 August 2011 - "Cupa Comunei Brazi" la fotbal feminin, editia I

Braziul va deveni, maine, fie si numai pentru cateva ceasuri, o adevarata "resedinta" a fotbalului romanesc, practicat de catre reprezentantele sexului frumos. Patru echipe combatante in Seria Est a

13 August 2011 - Doua "achizitii" pentru AFC Filipesti

Dupa ce a ratat calificarea in turul al treilea al Cupei Romaniei, echipa de Liga a III-a AFC Filipestii de Padure este aproape de inregimentarea a doi tineri jucatori. Oficialii gruparii vor sa-i