Înapoi la listarea arhivei

14 Octombrie 2011 - Alarma falsa de incendiu la o scoala din Ploiesti

Un profesor a anuntat, astazi, la "112" producerea unui incendiu la sala de sport a Scolii Generale "Grigore Moisil" din Ploiesti.

14 Octombrie 2011 - Toamna este sarbatorita si la Boldesti-Scaeni

Orasul Boldesti-Scaeni se pregateste de sarbatoare, unde, la acest sfarsit de saptamana, va fi organizat Festivalul Toamnei.

14 Octombrie 2011 - Astra joaca diseara pe terenul campioanei. Intai "dracii negri", apoi "diavolii rosii"

Invinsi in ambele confruntari din Liga 1 de anul trecut, ploiestenii spera sa se rezbune astazi, la Galati, cand intalnesc o campioana care n-a inceput deloc bine campionatul.

14 Octombrie 2011 - Se anunta furtuna si temperaturi scazute in weekend

Toamna isi intra in drepturi de timpuriu. Vant, ploi si vreme rece se anunta in Ploiesti si in judetul Prahova.

14 Octombrie 2011 - Pontul zilei: "A fi sau a nu fi", la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti

Iubitorii teatrului sunt asteptati, sambata, la sala mare de la "Toma Caragiu", incepand cu ora 18.30, la piesa "A fi sau a nu fi", in regia lui Vlad Massaci.

14 Octombrie 2011 - Accident la Saftica! Traficul e blocat pe DN1!

Traficul este blocat pe DN1, pe sensul Bucuresti-Ploiesti, la Saftica. Patru masini au fost implicate intr-un accident in lant.

14 Octombrie 2011 - Romania - Belgia, sanse mari sa se joace la Ploiesti

Managerul clubului Petrolul, Valeriu Rachita, a dezvaluit joi ca discuta cu FRF posibilitatea disputarii meciului Romania-Belgia, din noiembrie, la Ploiesti.

14 Octombrie 2011 - Criza isi cere, din nou, nota de plata: Upetrom disponibilizeaza jumatate dintre cei 1.544 de angajati

Luna aceasta, aproximativ jumatate dintre cei 1.544 de angajati ai binecunoscutei intreprinderi producatoare de utilaj petrolier Upetrom 1 Mai Ploiesti urmeaza a ingrosa randul somerilor, din cauza