Înapoi la listarea arhivei

08 Noiembrie 2011 - Nu a fost uitat

Asa si-au amintit astazi oamenii de cultura ploiesteni, dar si simpli cetateni, de poetul Adrian Paunescu. Acesta a fost comemorat la Biblioteca Judeteana "Nicolae Iorga "din Ploiesti, la un an de la

08 Noiembrie 2011 - Delegatie chineza in Ploiesti

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost astazi gazda unei intalniri de afaceri cu o delegatie din orasul Ningbo din Republica Chineza. Evenimentul s-a inscris in suita de actiuni pe care Camera

08 Noiembrie 2011 - Abuzul si neglijarea lasa urme

Tot mai multi copii din Prahova cad victime ale abuzurilor si neglijentei din partea propriilor parinti. Statisticile arata ca, intr-un singur an, aproximativ 500 de copii sunt abuzati si neglijati

08 Noiembrie 2011 - Tun de 8 milioane de euro - la Sinaia

Achitata in proportie de 96%, telegondola din Sinaia este la un pas de a fi inhatata chiar de firma care deja si-a incasat banii, Dunarea IFN SA.

08 Noiembrie 2011 - Incepe primul Festival National de Teatru de la Ploiesti

Dupa un festival de film est-european, ploiestenii vor fi rasfatati si cu primul Festival National de Teatru care se desfasoara in oras.

08 Noiembrie 2011 - CS Petrom CFR-CSS si-a trecut in cont inca trei titluri nationale

In Sala Sporturilor din Bistrita, a avut loc, intre 4 si 6 noiembrie, finalele Campionatelor nationale individual ne-waza si pe echipe de intereuroregiuni, rezervate copiilor sub 11 ani.

08 Noiembrie 2011 - Volumul lucrarilor de constructii, in crestere

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a crescut, in septembrie 2011, cu 2,7 la suta, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

08 Noiembrie 2011 - Prahova are mai putini someri decat in 2010

La sfarsitul lunii anterioare, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Prahova se aflau in cautarea unui serviciu 17.259 de persoane (ceea ce ii corespunde unei rate a

08 Noiembrie 2011 - Sapte tinere din Prahova - pe podiumul Festivalului "Irina Loghin" de la Valenii de Munte

La Festivalul-concurs de interpretare a cantecului popular romanesc "Irina Loghin", care a avut loc la Valenii de Munte, la sfarsitul lunii octombrie, au fost premiate sapte tinere din Prahova.

08 Noiembrie 2011 - Au inceput inscrierile in taberele de iarna

Pentru vacanta de iarna care se apropie, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova organizeaza trei sejururi in taberele scolare aflate in administrarea sa, pe Valea Prahovei si la Cheia.

08 Noiembrie 2011 - Karate - Doua medalii de bronz, adjudecate de CSM Ploiesti

La sfarsitul saptamanii trecute, s-au desfasurat, la Braila, intrecerile Campionatului national de karate traditional fudokan-shotokan pentru copii.

08 Noiembrie 2011 - In ultimii zece ani, populatia a scazut dramatic in mai toate localitatile Prahovei

Asa cum v-am mai informat in editiile precedente ale ziarului nostru, populatia judetului Prahova a scazut in ultimii zece ani cu 75.404 de persoane.

08 Noiembrie 2011 - Concesionarii locurilor de veci din Ploiesti, somati in fiecare an sa-si achite contributiile, pentru a nu le pierde

In fiecare an, Serviciul de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti se lupta pentru a convinge concesionarii locurilor de veci din cimitirele orasului sa-si achite contributia anuala pentru acestea.

08 Noiembrie 2011 - Busteniul gazduieste Galele Teatrului Studentesc

In perioada 11- 12 noiembrie, la Centrul Cultural "Aurel Stroe" din Busteni se va desfasura cea de-a VII-a editie a Galelor Teatrului Studentesc "Seri in lumea Thaliei", organizata de Casa de Cultura