Înapoi la listarea arhivei

10 Noiembrie 2011 - Astra va avea stadion de 22 de milioane de euro

Patronul Astrei, Ioan Niculae, construieste stadionul la Giurgiu, unde vrea sa mute Astra. Niculae a dat detalii in privinta arenei pe care va juca echipa sa

10 Noiembrie 2011 - Politie rurala non-stop

Posturile de politie din comunele prahovene au devenit istorie, locul acestora fiind luat de sectiile de politie rurala care au fost infiintate.

10 Noiembrie 2011 - Viitorii politisti cu rubeola

Carantina la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Campina. 18 elevi ai unitatii de invatamant s-au prezentat la medic prezentand simptome ale rubeolei.

10 Noiembrie 2011 - Trafic ingreunat de ceata pe DN1! Circulatia se desfasoara cu dificultate

Vremea la munte le da batai de cap soferilor care tranziteaza Valea Prahovei. Statiunile de la munte sunt inca de dimineata invaluite de o ceata densa.

10 Noiembrie 2011 - Cadrele nedidactice din gradinitele ploiestene au ramas fara salarii

Mai multi angajati din gradinitele ploiestene nu si-au primit salariile pe ultima luna. Oamenii au fost instiintati ca posturile lor nu se mai incadreaza in schema de personal acceptata de Ministerul

10 Noiembrie 2011 - CRIZA! Foarte multe medicamente au fost scoase din farmaciile ploiestene de importatori

Anul 2011 a adus o mare criza de medicamente in farmaciile ploiestene, care se resimte puternic in aceasta perioada, dupa ce multe din remediile uzuale au disparut din farmacii.

10 Noiembrie 2011 - Trei copii minune promoveaza Prahova prin sport!

Sportivii Ioana Fieraru, Alexandru si Andreea Muscalu, trei micuti din judetul nostru cu varste intre 9 si 11 ani, imbogatesc in fiecare an salba de medalii ale Prahovei.

10 Noiembrie 2011 - Povestea familiei care nu exista in acte

O prahoveanca care s-a intors in localitatea natala dupa 12 ani de cosmar petrecuti in Irak, se lupta sa obtina acte de identitate romanesti pentru copiii sai.

10 Noiembrie 2011 - Autostrada gata de campanie

Celebrii "regi ai asfaltului" Dan Besciu, Costel Casuneanu si Dorinel Umbrarescu au nevoie de cinci ani pentru a construi aproximativ 42 km de autostrada la campie, intre Moara Vlasiei si Ploiesti.

10 Noiembrie 2011 - Carantina la Scoala de Politie din Campina

BOALA. Rubeola a facut prapad la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Campina, Prahova.

10 Noiembrie 2011 - Regal de teatru la Ploiesti.

In perioada 9-13 noiembrie, la Ploiesti se desfasoara primul Festival National de Teatru din oras.

10 Noiembrie 2011 - Demersuri pentru infiintarea unui centru de tineret

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova a solicitat acordul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret pentru transformarea fostului sediu al institutiei, de pe strada Democratiei din

10 Noiembrie 2011 - Final de stagiune muzicala, la Peles

Sambata, de la ora 17,00, in sala de muzica a Castelului Peles va avea loc un recital de exceptie, sustinut de doi dintre cei mai valorosi chitaristi ai generatiei tinere: Amatis Chifu si Bogdan

10 Noiembrie 2011 - Alex Velea, Puya si DJ Sava - invitati la Balurile Bobocilor din UPG

Studentii din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti vor organiza, pe data de 15 noiembrie, doua Baluri ale Bobocilor, la care au invitat unii dintre cei mai in voga artisti romani.

10 Noiembrie 2011 - La Ploiesti, prima editie a Festivalului de Teatru "Toma Caragiu"

Incepand de ieri si pana duminica, Ploiestiul este gazda primului Festival de Teatru ce poarta numele lui Toma Caragiu. Ploiestenii vor avea ocazia rara de a urmari cele mai importante spectacole din