Înapoi la listarea arhivei

13 August 2012 - Mircea Rosca, presedinte ales al liberalilor prahoveni

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a desfasurat conferinta de alegeri a liberalilor prahoveni care si-au desemnat noua conducere a organizatiei judetene.

13 August 2012 - Nicu Lazar, antrenor la Conpet

"Aventura" lui Romica Bunica la Strejnic s-a incheiat, se pare, inainte de a incepe, oficial, antrenorul plecand de la Conpet, dupa ce planurile de schimbare a denumirii clubului au esuat, la fel ca

13 August 2012 - Rosca si Vlad, la Plopeni!

CSO Plopeni va continua in Liga a III-a, oficialii clubului renuntand la cererea de retragere, dupa ce s-a gasit, in sfarsit, o solutie privind sustinerea activitatii la nivel de performanta. Noua

13 August 2012 - Stelea - vinovatul fara vina!

Astra Ploiesti - CS Turnu-Severin 1-1 (0-1)

13 August 2012 - Dezamagiri consecutive pentru tricolori

Dupa victoria din debutul Campionatului European de baschet masculin U18 - Divizia B, care se disputa in aceste zile la Sarajevo (Bosnia si Hertegovina), reprezentativa Romaniei a pierdut urmatoarele

13 August 2012 - Petrolistii vechi si noi

CSMS Iasi - Petrolul Ploiesti 2 - 2 (0-1)

13 August 2012 - Hot in serie, de masini, prins la Ploiesti

Un tanar de 23 de ani din Ploiesti a furat trei masini pe care le-a abandonat sau le-a dezmembrat pentru a vinde piesele.

13 August 2012 - Radu Socoleanu este noul director de la RAR Prahova

Presedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu, a fost instalat joi in functia de director la reprezentanta Prahova a Registrului Auto Roman.

13 August 2012 - A fost prins hotul de genti de la Policlinica Cina din Ploiesti

Un barbat care se specializase in furtul de genti de la policlinica din oras a fost retinut si ar putea ajunge in arest. Hotul a dat de doua ori lovitura.

13 August 2012 - Un angajat al Primariei Ploiesti a murit la birou. Barbatul a facut infarct

Dragos Badea, fostul director al Casei de Cultura Ploiesti, acum angajat al Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare, a facut infarct vineri dimineata, la birou, informeaza observatorulph.ro.