Înapoi la listarea arhivei

13 August 2013 - 5 trasee RATP vor circula deviat, sambata, in zona stadionului "Ilie Oana"

Primaria municipiului Ploiesti, prin RATP, anunta calatorii

13 August 2013 - Doua persoane au disparut in Prahova. Sunt cautate de familii, iar daca le vedeti, anuntati Politia

In dimineata zilei de 11 august, Anton Mihael, in varsta de 36 de ani din Valea Calugareasca, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.

13 August 2013 - Inspectie inopinata pe DN1: Mircea Cosma, Radu Stroe si Gabriel Oprea, au urmarit montarea primelor pasarele

Intalnire "de taina", noaptea trecuta, intre presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul de interne Radu Stroe.

13 August 2013 - Rachita: "Domnul Mazare stie mai bine cum e cu drogurile". Ce spune si antrenorul Contra despre primarul Constantei

Valeriu Rachita, antrenorul care l-a adus pe Younes Hamza la Petrolul Ploiesti, il pune la punct pe Radu Mazare, primarul orasului Constanta.

13 August 2013 - Consiliul Judetean si-a cumparat doua autoturisme Duster

Dupa ce Consiliul Judetean Prahova nu a mai putut inchiria autoturismele de la Termoelectrica, institutia a achizitionat doua autoturisme Duster.

13 August 2013 - Doua zile cu disconfort termic si canicula in Prahova

Astfel, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, marti, 13 august si miercuri, 14 august, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, iar in Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea si

13 August 2013 - Circulatie restrictionata pe DN 1, la Banesti, pentru lucrari ale drumarilor

Restrictia de circulatie de pe DN 1 a fost instituita marti dimineata. Traficul in zona localitatii Banesti se desfasoara pe o singura banda pentru executarea unor lucrari.

13 August 2013 - Contra are "lipsa" patru titulari

Dupa victoria de la Galati, scor 2-1, care a readus Petrolul pe locurile fruntase ale Ligii I, antrenorul Cosmin Contra a gasit *primul liber* din aceasta luna august cu meciuri la foc automat.

13 August 2013 - Christopher Dunn: "Am venit la Ploiesti sa castig trofee"

Americanul Christopher Dunn (29 ani) a lasat campionatul Ungariei pentru a cuceri titlul in Romania. Dupa un sezon in care distinctia de MVP i s-a potrivit ca o manusa, Dunn vrea sa repete

13 August 2013 - Concurs international de desene pentru copiii de pana la 16 ani

Potrivit unei informari a Ministerului Educatiei Nationale, institutia similara din Republica Belarus, in parteneriat cu Centrul National de Creatie Artistica pentru Copii si Tineret, organizeaza cea

13 August 2013 - Primele imagini cu Hamza lovit * Petrolul e alaturi de jucator: "Inacceptabil ca in 2013 sa functioneze *legea pumnului*"

Younes Hamza a fost batut de doi dintre bodyguarzii lui Radu Mazare, iar luni seara a aparut prima fotografie cu fotbalistul tunisian lovit.

13 August 2013 - Hamza primeste sprijin in conflictul cu primarul Constantei: "Au ajuns altii mai mari decit Mazare pe la Jilava"

Fostul antrenor al Petrolului Valeriu Rachita sare in apararea lui Hamza, dupa ce atacantul a povestit azi ca ar fi fost batut de garzile de corp ale lui Radu Mazare.

13 August 2013 - Inca un hipermarket Kaufland la Ploiesti

Autoritatile locale si judetene au participat la inaugurarea celui de-al treilea hipermarket Kaufland din Ploiesti. Prefectul judetului, Marius Sersea, a fost primul client.

13 August 2013 - Consilier local, demis si repus in functie, in doar cateva ore

Gabriel Cosma, fostul viceprimar din Azuga, actualmente consilier local din partea Partidului Verde, a fost suspendat pentru cateva ore, astazi, pe motiv ca a fost arestat preventiv pentru fapte de