Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2013 - Pasaj subteran pentru pietoni pe DN 1, la Banesti

In comuna Banesti, in spatele "borcanului", cum era cunoscut fostul post de politie, se lucreaza la amenajarea unui pasaj subteran destinat strict pietonilor.

24 Septembrie 2013 - Derbi doar in teorie

Unul dintre jocurile interesante ale ultimei etape din Liga A s-a desfasurat la Plopeni, intre CSO din localitate si Avantul Maneciu. A fost un joc care a opus doua formatii bune din prima intrecere

24 Septembrie 2013 - Dezamagire la debut

Echipa feminina de handbal de junioare I a Grupului Scolar "1 Mai" Ploiesti, antrenata de profesorul Marian Bratu, nu a avut un inceput de sezon foarte bun.

24 Septembrie 2013 - Potrivit AJOFM Prahova,

Anul acesta, 85% dintre absolventii inregistrati ca someri au studii medii

24 Septembrie 2013 - Ministerul Educatiei nu vrea sa cedeze municipalitatii campinene doua foste camine de elevi

Nici in ruptul capului, Ministerul Educatiei Nationale nu vrea sa cedeze administratiei din Campina doua imobile care au adapostit, cu multi ani in urma, doua camine de elevi.

24 Septembrie 2013 - Festival de film, la Sinaia

In perioada 27-29 septembrie a.c., la Sinaia se va desfasura o noua editie a Festivalului Film 4 Fun.

24 Septembrie 2013 - Incredibil! Un tanar din Ploiesti a fost muscat de un caine "adoptat" la colt de bloc. Vezi ce poate pati "stapana" animalului Featured

Inceput de saptamana dureros pentru un tanar in varsta de 22 de ani din Ploiesti. Acesta a fost muscat de un caine maidanez, in timp ce se afla pe strada Cibinului din cartier Cina.