Înapoi la listarea arhivei

11 Octombrie 2013 - O femeie a murit si alta este in coma la spital, cel mai probabil intoxicate cu monoxid de carbon

O femeie a murit si alta se afla in coma, la spital, cel mai probabil dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon in locuinta lor din municipiul Campina, Politia Prahova deschizand o ancheta in acest

11 Octombrie 2013 - Raed Arafat: "Medicii de la SMURD Bucuresti vor fi nasii echipei de terapie intensiva mobila de la Ploiesti"

Prahova are doua ambulante de terapie intensiva mobila de tip C1, fiecare cu o valoare de 100.000 de euro, achizitionate de Ministerul Sanatatii.

11 Octombrie 2013 - Marea descentralizare, pe intelesul sefilor din teritoriu. Presedintele CJ Prahova: "Este triumful ratiunii administratiei locale impotriva dictaturii de la centru"

Liderii din teritoriu chestionati de gandul acuza "ghemul de putere de la Bucuresti" ca incearca sa "tina cu dintii" de sistemul centralist si sa blocheze descentralizarea, deoarece isi vor pierde

11 Octombrie 2013 - Campioni cu explozie intarziata

CSU Asesoft - BCM U Pitesti 81-59 (41-38)

11 Octombrie 2013 - Inca un derbi

Fara doar si poate ca meciul "cap de afis" al rundei cu numarul opt din Liga a III-a este cel de la Campina, pe stadionul "Poiana Campina" urmand sa se intalneasca Fortuna si SCM Argesul Pitesti.

11 Octombrie 2013 - Lotul Petrolului pentru meciul cu Getafe CF

Petrolul Ploiesti va pleca astazi, la Madrid, acolo unde are programat un test de verificare in compania lui Getafe CF, formatia de pe locul cinci din Primera Division.

11 Octombrie 2013 - IN MEMORIAM NICOLAE BOARU

In dimineata zilei de 10 octombrie 2013, glasul grabit al unui prieten imi ceru, sec, pe calea undelor:

11 Octombrie 2013 - Centrul Ciresari a fost modernizat

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a inaugurat astazi centrul de primire in regim de urgenta Ciresarii, unde au fost efectuate lucrari de reabilitare si modernizare. Totul a fost posibil

11 Octombrie 2013 - Centura de Vest a Ploiestiului arata bine! Traficul a fost reluat pe 2 benzi

Joi, 10 octombrie, circulatia pe Centura de Vest a Ploiestiului a revenit la patru benzi. Traficul a fost ingreunat, din luna iunie, din cauza unor lucrari la trei pasarele. Astazi s-au finalizat

11 Octombrie 2013 - Echipamente pentru cabinetele stomatologice din scoli

Opt unitati de invatamant din Ploiesti au fost dotate cu echipamente pentru cabinetele stomatologice. Investitia se cifreaza la 133.424 lei cu TVA.