Înapoi la listarea arhivei

26 Mai 2014 - Cum s-a votat in Prahova. Vezi ce scor a obtinut fiecare partid

Clasament interesant, in Prahova, unde PDL ocupa locul 2, iar PMP a reusit un scor foarte bun pentru un partid abia infiintat.

26 Mai 2014 - Prahova, in topul celor mai puternice judete din tara

Capitala singura produce nu mai putin de 17,5% din bugetul national, chiar si fara marii ei contribuabili. Impreuna cu ei, fac peste 63% din bugetul de venituri al Romaniei, care s-a ridicat in 2013

26 Mai 2014 - Alegatori din Prahova, dusi la vot cu masinile Politiei Locale. Dosar penal pentru delapidare

Sesizarea, venita in cursul zilei de duminica, a fost verificata de politistii din localitate care au deschis un dosar penal de cercetare penala pentru delapidare.

26 Mai 2014 - PSD castiga Primaria Paulesti cu peste 70%

Concomitent cu alegerile europarlamentare s-a desfasurat si scrutinul pentru primariile Paulesti si Magureni.

26 Mai 2014 - Dezastru in PNL! In Ploiesti, liberalii ocupa locul 4. Rosca a pierdut si orasele mari de pe Valea Prahovei

Rezultate surprinzatoare in urma rezultatelor preliminare din municipiul Ploiesti.

26 Mai 2014 - Peste 590 de locuri de munca vacante in Ploiesti

Peste 140 de firme din Ploiesti, printre care se numara Johnson Controls, Mc Donald's, British American Tobacco, au notificat la AJOFM Prahova urmatoarele locuri de munca vacante:

26 Mai 2014 - Acuzatii in interiorul PNL: Pe Mircea Rosca nu-l intereseaza soarta PNL, ci doar propria imagine in fata sefului!

Probleme la vot in Prahova. Potrivit unor lideri ai Partidului National Liberal, se intampla lucruri necurate in sectiile de votare de pe Valea Pahovei, la comanda insusi pesedintelui filialei

26 Mai 2014 - Accident grav pe Soseaua Vestului! Un pieton lovit de taxi se zbate intre viata si moarte

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta seara pe Soseaua Vestului din Ploiesti, in zona capatului traseului 44.

26 Mai 2014 - Primele despartiri in "haita"

Petrolul a incheiat sezonul, saptamana trecuta, pe locul 3 in ierarhia la zi a Ligii I, din lotul cu care s-a "jucat" campionatul 2013-2014, cel putin 5 nume fiind, deja, la capitolul "despartiri".