Înapoi la listarea arhivei

05 Septembrie 2014 - PLR Prahova trage foloasele din "ordonanta traseistilor". Mai multi primari pleaca in partidul lui Tariceanu

Pana acum, principalul castigator nu este, asa cum ar fi fost de asteptat, PSD ci PLR, partidul infiintat de Calin Popescu Tariceanu.

05 Septembrie 2014 - Festival de fotografie la Ploiesti. Expozitii stradale, ateliere si concerte

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova si Clubul de Turism si Arte Escamonde vor organiza, in perioada 5-7 septembrie, a II-a editie a Festivalului de Fotografie Secvente, care

05 Septembrie 2014 - Fonduri pentru infrastructura in 12 localitati din Prahova

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat propunerile de finantare formulate de Consiliul Judetean Prahova pentru 12 localitati prahovene.

05 Septembrie 2014 - 43 de candidati au luat bacalaureatul dupa contestatii

Procentul final de promovabilitate la bacalaureat, sesiunea august-septembrie, in Prahova, este de 25, 50 % fata de 23, 22% - cat se inregistrase inainte de solutionarea contestatiilor.

05 Septembrie 2014 - La sectia de sah de la CSM Ploiesti - noi performante internationale

In perioada 26 august-3 septembrie, la Eforie Nord a avut loc concursul international de sah "Trofeul Centrocoop", la care s-au jucat noua runde.

05 Septembrie 2014 - Amintiri din ultimul popas european din acest sezon al suporterilor "gazari"

Beneficiind de pauza din competitiile de club, ca urmare a meciurilor din preliminariile Campionatului European 2016, suporterii petrolisti au timp sa rememoreze ceea ce a reprezentat ultima

05 Septembrie 2014 - Echipele prahovene de junioare organizeaza primele turnee din Campionatul de handbal

Saptamana viitoare este programat debutul Campionatului national de handbal pentru junioare I, competitie in care sunt angrenate doua echipe din judetul Prahova: HC Activ CSO Plopeni si CSS "1 Mai"

05 Septembrie 2014 - In Prahova, va reincepe vaccinarea impotriva hepatitei B

Dupa o perioada de doua luni si jumatate de cand s-a sistat vaccinarea impotriva hepatitei B, din cauza terminarii stocurilor, zilele acestea imunizarea va fi reluata in Prahova.

05 Septembrie 2014 - Ovidiu Hoban, imprumutat la Hapoel Beer Sheva

Singurul fotbalist din lotul Petrolului convocat la echipa nationala a Romaniei pentru jocul de duminica disputat cu Grecia este mijlocasul Ovidiu Hoban. Mijlocasul ajuns la varsta la 31 de ani nu va