Înapoi la listarea arhivei

13 Noiembrie 2014 - ULTIMA ORA! Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, iese la atac

Cu putin timp in urma, pe adresa redactiei, a sosit un comunicat d epresa semnat de presedintele PNL Prahova (co-presedinte ACL Prahova), deputatul Mircea Rosca. Alaturi de Roberta Anastase, acesta

13 Noiembrie 2014 - Partizan Belgrad - CSU Ploiesti 76-69

Dupa cinci etape in Eurocup, baschetbalistii de la CSU Ploiesti raman cu doua victorii. Campionii Romaniei au pierdut aseara la Belgrad, cu Partizan, scor 76 - 69.

13 Noiembrie 2014 - A inceput constructia primei baze sportive din Paulesti

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a participat marti la demararea lucrarilor la o sala de sport multifunctionala care va fi construita in comuna Paulesti.

13 Noiembrie 2014 - Concert extraordinar Grandi Maestri Dell'Opera

Teatrul Toma Caragiu va invita in sala Teatrului Toma Caragiu, la concertul extraordinar Grandi Maestri Dell'Opera - o seara romantica, o invitatie de nerefuzat pentru iubitorii muzicii clasice!

13 Noiembrie 2014 - Etapa favorabila in EuroCup pentru CSU Asesoft Ploiesti

CSU Asesoft a cedat la Belgrad, impotriva lui Partizan, scor 69-76, inregistrand a doua infrangere in EuroCup, dar rezultatele consemnate in celelalte doua partide convin de minune campioanei

13 Noiembrie 2014 - Primarul Badescu, in inspectie pe santierele din Ploiesti

Primarul Iulian Badescu a fost surprins miercuri in zona Spitalului Judetean Ploiesti, inspectand lucrarile la sinele de tramvai din zona respectiva.

13 Noiembrie 2014 - Trupa Proconsul concerteaza, joi seara, in Yell Wolf Pub din Ploiesti

Trupa Proconsul sustine un concert, in aceasta seara, in Yell Wolf Pub din Ploiesti.

13 Noiembrie 2014 - Expozitie de pictura indiana la Ploiesti

Muzeul Judetean de Arta Prahova "Ion Ionescu-Quintus" din Ploiesti, Bulevardul Independentei nr.1, va gazdui vernisajul expozitiei de pictura "Kalpana".

13 Noiembrie 2014 - Buletinele de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale au ajuns in judet

Ieri dimineata, la Ploiesti a ajuns tirul incarcat cu 746.641 buletine de vot necesare in Prahova pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, transportul beneficiind de paza militarizata.

13 Noiembrie 2014 - Doi prahoveni la nationala de minifotbal

In urma cu cateva saptamani, echipa Vispesti Ploiesti 2010 a castigat Supercupa Romaniei la minifotbal, dupa ce in meciul decisiv sportivii antrenati de Dragos Mihalache si Costel Ilie au invins