Înapoi la listarea arhivei

25 Decembrie 2014 - Trei ploiesteni la Turneul Campionilor la tenis CS. Unul a castigat si merge la Paris!

Circuitul national de tenis organizat de competitii-sportive.ro si rezervat jucatorilor amatori s-a incheiat in 2014 cu Turneul Campionilor, la acesta ajungand si trei ploiesteni.

25 Decembrie 2014 - Colectarea selectiva si reciclarea deseurilor

Se cunosc foarte bine, de catre toata lumea, avantajele colectarii si reciclarii deseurilor economisirea resurselor naturale, reutilizarea unor materiale, reducerea poluarii.

25 Decembrie 2014 - Te intinereste in 15 minute cu 15 ani! Trebuie sa incerci aceasta masca

Ajuta la stimularea lactatiei, este de folos in tratarea bronsitelor, gingivitei si durerilor de dinti si este un tratament adjuvant in caz de gripa. Dar scortisoara face adevarate minuni pentru

25 Decembrie 2014 - Director de primarie, la INCHISOARE! Sotia i-a reprosat achizitiile de FIRMA: "Daca ai sarit ca boul din Loius Vouiton..."

Ceasurile de fite, stilourile de marca, imobilele si masinile de lux ale unui director din Primaria Capitalei au atras atentia DNA. Fostul director al Directiei Generale Infrastructura si Servicii

25 Decembrie 2014 - SUPERSTITII DE CRACIUN. Ce TREBUIE SA FACI in ziua de Craciun, IMEDIAT dupa ce te trezesti

SUPERSTITII DE CRACIUN. Sarbatoarea Craciunului este una a bucuriei si a darurilor, iar multi au grija sa respecte traditiile si superstitiile transmise din batrani.

25 Decembrie 2014 - Reguli de bun simt pe care sa nu le incalci de Craciun. Vezi ce sa faci daca primesti un cadou urat

Daca vrei ca Mosul sa te viziteze anul acesta, trebuie sa tii cont de cateva reguli de bune maniere. Vezi ce nu trebuie sa faci la cina de Craciun si la petrecerile din aceasta perioada.

25 Decembrie 2014 - POZA DE COLECTIE. Traian Basescu cu cei doi nepoti in brate FOTO

Fostul presedinte al tarii s-a bucurat de sarbatori in adevaratul sens al cuvantului. Asta datorita faptului ca este de doua ori bunic!