Înapoi la listarea arhivei

13 Aprilie 2018 - Lucrari pe trei strazi din Ploiesti

Primaria Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii, a anuntat demararea lucrarilor de asfaltare pe trei strazi din municioiu.

13 Aprilie 2018 - Profesori de Milioane, un proiect Junior Achievement si TVR 1

Junior Achievement incepe seria de proiecte dedicate aniversarii a 25 de ani de implicare activa in educatia din Romania prin celebrarea celor care, indiferent de conjunctura istorica sau economica

13 Aprilie 2018 - Raliul masinilor de epoca in Prahova

Raliul masinilor de epoca se desfasoara in perioada 27 - 28 aprolie, organizatorii stabilind pentru acest an un traseu cu totul special.

13 Aprilie 2018 - VIDEO Unde creste cea mai batrana magnolie din Romania. Fabulosul arbust a atins 100 de ani si provoaca accidente. "Oamenii opresc masina s-o fotografieze"

Cea mai batrana magnolie din Romania a fost plantata in 1918 in curtea unui industrias. Arbustul a fost adus in tara de un arhitect austriac care lucra la constructia primelor rafinarii din Romania.

13 Aprilie 2018 - Primul BOOTCAMP destinat iubitorilor de natura si sport

Federatia Romana de Sport Corporatist va invita sa participati la primul BOOTCAMP destinat iubitorilor de natura si sport. Avand ca motto: "Think, Eat and Move better!", acest proiect este gandit ca