Înapoi la listarea arhivei

27 Septembrie 2019 - ACCIDENT MORTAL pe DN1A

O tragedie s-a petrecut vineri, pe DN1A, in zona cartierului Mitica Apostol.

27 Septembrie 2019 - "Sinaia culturala - sursa de dezvoltare pentru comunitate". Un eveniment, un... deziderat

E-A NOASTRA, E PERLA PRAHOVEI!

27 Septembrie 2019 - "Bun 'i vinul ghiughiuliu"... A INCEPUT SARBATOAREA VINULUI la Valea Calugareasca

"Este o mare placere sa fii alaturi de unii dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga tara, la Sarbatoarea Vinului!

27 Septembrie 2019 - Mare targ mare, ca toamna ne face sarbatoare...

Cu gust de must, cu voie buna, cu roade din belsugul trudei oamenilor care mai tin de-agricultura si mestesuguri, cu branzeturi pe alese si-afumaturi de soi, cu ciorchinii margelati impodobind

27 Septembrie 2019 - Luni e tragerea la sorti pentru optimile Cupei Romaniei

FC Petrolul isi va afla, luni, adversara din faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei, tragerea la sorti urmand sa se desfasoare, incepand cu ora 12.00, la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

27 Septembrie 2019 - Alexandrion Group anunta lansarea Glenfiddich Grand Cru, un single malt in editie limitata

Alexandrion Group anunta lansarea Glenfiddich Grand Cru, un single malt in editie limitata, maturat timp de 23 de ani in butoaie de stejar French cuvee, care imbina cele mai fine arome din Scotia si

27 Septembrie 2019 - Primarul Ploiestiului: "Mentinerea tarifului la gigacalorie, respectiv pentru subventie, nu presupune un efort bugetar pentru acest an"

Primarul Municipiului Ploiesti, Adrian Florin Dobre, a sustinut, astazi, o conferinta de presa in cadrul careia si-a exprimat ferm pozitia in privinta mentinerii pretului la gigacalorie, in sezonul

27 Septembrie 2019 - Se mareste valoarea tichetelor de masa!

VESTI BUNE PENTRU ANGAJAEsI!!! Senatorii au adoptat, miercuri, 25 septembrie 2019, un proiect de lege care prevede majorarea valorii nominale pentru tichetele de masa.

27 Septembrie 2019 - Tineri prinsi ca-ntr-o capcana in valea Malinului. Noroc cu... salvamontistii din Busteni

Actiune prelungita pana tarziu, in noapte, pentru salvamontistii din Busteni care au avut de lucru cu 4 tineri blocati pe Valea Malinului.