Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2021 - infO(1) Cup 2021 urca pe podium un numar impresionant de elevi ploiesteni pe podium. Cei mai multi sunt de la C.N. "I.L. Caragiale"! Dovada ca avem minti stralucite!

Astazi s-au incheiat ambele runde ale concursului international de programare infO(1) Cup 2021, concursul organizat Organizat de catre Centrul Judetean de Excelenta Prahova.

14 Februarie 2021 - Avarie majora la sistemul de termoficare din Ploiesti. Maternitatea, doua licee si 4000 de apartamente, afectate

O avarie majora la sistemul de termoficare din Ploiesti a lasat in frig peste 4000 de apartamente din Ploiesti, dar si Spitalul de Obstetrica- Ginecologie, policlinica de pediatrie si doua licee.

14 Februarie 2021 - Reactie halucinanta a medicului care a transmis teorii ale conspiratiei elevilor: "Imi aprind o tigara pentru ca am voie sa fumez fara masca"

Consiliul de administratie al Colegiului Tehnic Forestier din Campina se intruneste, luni 15 februarie, pentru a lua o decizie cu privire la profesorul care a permis unui medic de familie sa faca

14 Februarie 2021 - Oferta la Restaurant Da Vinci Ploiesti; pregatiri pentru evenimente

Restaurantele Da Vinci din Ploiesti vin cu o oferta in luna februarie a.c.