Înapoi la listarea arhivei

19 Martie 2021 - 162 de unitati de invatamant din Prahova schimba, de luni, scenariul! O gradinita din Ploiesti trece in SCENARIUL ROSU!

Copiii din 162 de unitati didactice din Prahova vor invata, incepand cu data de 22.03.2021, dupa un scenariu diferit, conform cu evolutia ratei de infectare din localitatile unde se afla.

19 Martie 2021 - Oaspete de seama la Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia

Excelenta Sa, doamna Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze in Romania, in vizita la Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

19 Martie 2021 - Cum sustin simularile pentru examenele nationale elevii din localitatile aflate in carantina?! Anunt oficial!

Avand in vedere recentele evolutii epidemiologice, pentru a asigura pregatirea nediscriminatorie in vederea sustinerii examenelor nationale (determinante pentru viitorul tinerilor), Ministerul

19 Martie 2021 - Incendiu in Breaza la un atelier auto in care sunt depozitate butelii

Un atelier auto din Breaza a fost cuprins de flacari, vineri la orele pranzului. Focul a distrus o masina care se afla la reparat. Potrivit Biroului de Presa al ISU Prahova, incendiul a cuprins

19 Martie 2021 - Extindere a retelei de gaze in 44 de localitati din Prahova

Consiliul Judetean Prahova a aprobat, la propunerea Presedintelui Iulian Dumitrescu, incheierea unui parteneriat intre administratia publica judeteana si 44 de primarii pentru extinderea retelei de

19 Martie 2021 - AZI, Ziua Pasaportului Romanesc

***Rolul Prefecturii in gestionarea vietii romanilor, de-a lungul vremurilor, este frumos si cu rabdare recreat, asemenea unui joc de puzzle, de catre istoricul Codrut Constantinescu.

19 Martie 2021 - Ziua Nationale a Republicii Elene, sarbatorita la Ploiesti in prezenta Ambasadorului Greciei

Ziua Nationala a Republicii Elene, sarbatorita pe 25 martie, marcheaza implinirea a 200 de ani de la

19 Martie 2021 - Primarul Municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, confirmat cu coronavirus

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

19 Martie 2021 - Risc maxim de avalansa in Bucegi. A nins noaptea trecuta cat pentru o iarna intreaga

Salvamontistii din Busteni anunta ca vineri 19 martie riscul de avalansa in Bucegi este de gradul 5, maximum posibil, dupa ninsorile din ultimele doua zile.