Rezultatele 1 - 30 din 768 (0.502 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

O noua identitate, acelasi concurs de succes ce antreneaza la start cei mai talentati copii din tara

Joi, 28 Iunie 2018, ora 16:05

O noua identitate, acelasi concurs de succes ce antreneaza la start cei mai talentati copii din taraScoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete a readus in atentia elevilor pasionati de lumea fascinanta a filmului Concursul National de Filme pentru Copii. Ajuns la a 3-a editie, formatul de succes a adus si cateva inovatii. Cu o noua imagine si un nume fresh, FilmStars a reusit sa uneasca la start peste 300 de copii dornici sa-si prezinte creatiile video in fata publicului national.

" Pentru ca ne dorim sa crestem de la an la an, am ascultat sugestiile copiilor si ale cadrelor

Life Show / stiri Life Show50 vizite[ Ziarul Oval ]

UNIREA BIBLIOTECILOR, UN REGAL IN CADRUL CONFERINEsEI INTERNAEsIONALE A BIBLIOTECARILOR DE LA BACAU

Joi, 28 Iunie 2018, ora 16:05

UNIREA BIBLIOTECILOR, UN REGAL IN CADRUL CONFERINEsEI INTERNAEsIONALE A BIBLIOTECARILOR DE LA BACAUUnirea bibliotecilor a fost un pretios eveniment, catalogat ca atare in patrimoniul sufletesc al tuturor bibliotecarilor prezenti la Conferinta Internationala "BIBLIOTECA PUBLICA - solutii si perspective in dezvoltarea comunitatii", desfasurata la Bacau in perioada 16-19 mai 2018.

Organizatorii editiei de primavara a Conferintei ANBPR - Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania si Biblioteca Judeteana "C. Sturdza" Bacau, in parteneriat cu Societatea

Life Show / stiri Life Show58 vizite[ Ziarul Oval ]

Grupul Editorial Corint la Salonul International de Carte Bookfest, editia a XIII-a

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 16:05

Grupul Editorial Corint la Salonul International de Carte Bookfest, editia a XIII-aGrupul Editorial Corint va invita la editia a XIII-a a Salonului International de Carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 30 mai-3 iunie, in pavilionul B2 de la Romexpo (Bulevardul Marasti, nr 65-67, Bucuresti).

Intrarea este libera.

Bookfest reprezinta acel moment al anului in care sunt lansate cele mai asteptate titluri, iar acest an nu face exceptie. V-am pregatit lansari cu invitati deosebiti, ateliere de storytelling pentru copii, piese de teatru interactiv, lecturi publice,

Life Show / stiri Life Show64 vizite[ Ziarul Oval ]

Editura Corint - Lansare album Regele Mihai I. Loial tuturor

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 16:05

Editura Corint - Lansare album Regele Mihai I. Loial tuturorGrupul Editorial Corint va invita miercuri, 30 mai, ora 18:00, in foaierul Ateneului Roman, la lansarea albumului "Regele Mihai I. Loial tuturor", un volum de exceptie ce contine fotografii de la ceremoniile ocazionate de inmormantarea Regelui Mihai I al Romaniei, din 16 decembrie 2017.

Regele Mihai I_prezentare2

Evenimentul va avea loc in prezenta membrilor Familiei Regale a Romaniei.

Vor lua cuvantul:

*Andrei Dimitriu - Directorul Filarmonicii Nationale "George Enescu"

*Georgeta Filitti

Life Show / stiri Life Show94 vizite[ Ziarul Oval ]

ISU - controale de prevenire

Luni, 23 Aprilie 2018, ora 13:05

ISU - controale de prevenireIn saptamana 16 - 22 aprilie 2018, Inspectia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Serban Cantacuzino" al judetului Prahova a desfasurat 18 actiuni de control si activitati de indrumare si control pe linia respectarii masurilor de aparare si stingere a incendiilor, la operatori economici si institutii.

Pe timpul verificarilor au fost depistate 147 incalcari ale normelor de aparare impotriva incendiilor si protectie civila, dintre care 62 au fost inlaturate pe

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Ziarul Oval ]

Micile Vedete au "savurat" lansarea noului film "DetectiFEL"

Luni, 23 Aprilie 2018, ora 13:05

Micile Vedete au "savurat" lansarea noului film "DetectiFEL"Pe 29 martie, intr-o atmosfera de gala, a fost lansat in Premiera filmul "DetectiFEL", cea mai recenta productie romaneasca pentru copii. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta a peste 400 de invitati la cinematograful Movieplex, din Plaza Romania. Toti protagonistii filmului, care au varste intre 6 si 12 ani, au pasit cu mare emotie, alaturi de familiile si sustinatorii lor pe Covorul rosu. Ei sunt absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii "Micile Vedete" (www.micilevedete.ro)

Life Show / stiri Life Show46 vizite[ Ziarul Oval ]

Aparitie noual a Editurii Corint. "Erori in folosirea semnelor de punctuatie si de ortografie in limbajul cotidian" de Ilie-Stefan Radulescu.

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 10:05

Aparitie noual a Editurii Corint. "Erori in folosirea semnelor de punctuatie si de ortografie in limbajul cotidian" de Ilie-Stefan Radulescu.Editura Corint va prezinta un titlu necesar in biblioteca fiecaruia, elev sau adult: Erori in folosirea semnelor de punctuatie si de ortografie in limbajul cotidian de Ilie-Stefan Radulescu.

Intr-o societate in care limbajul are o dinamica extrem de puternica, este necesara prezenta unui volum plin de exemple din viata cotidiana, pentru a sublinia importanta semnelor de punctuatie si de ortografie.

Prin publicarea acestui volum se doreste tragerea unui semnal de alarma asupra greselilor des

Life Show / stiri Life Show83 vizite[ Ziarul Oval ]

BIBLIOTECA COMUNALA SIRNA, JUDEEsUL PRAHOVA, IN PROGRAMUL INTERNAEsIONAL IFLA DE ADVOCACY

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 16:06

BIBLIOTECA COMUNALA SIRNA, JUDEEsUL PRAHOVA, IN PROGRAMUL INTERNAEsIONAL IFLA DE ADVOCACYIFLA - Federatia Internationala a Institutiilor si Asociatiilor de Biblioteci - este corpul international de conducere reprezentand interesele serviciilor de biblioteca si ale utilizatorilor lor. In contextul implementarii proiectului Agenda for Sustainable Development - A Recipe from Libraries sustinut de IFLA, ABRM - Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova - si ANBPR - Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania - au lansat un concurs pentru selectia a

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ Ziarul Oval ]

VOLUNTARIAT ECOLOGIC LA BIBLIOTECA COMUNALA SIRNA - un raspuns marca "4/4 Pentru Prieteni"

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 16:06

VOLUNTARIAT ECOLOGIC LA BIBLIOTECA COMUNALA SIRNA - un raspuns marca "4/4 Pentru Prieteni""Intrebarea cea mai urgenta si insistenta a vietii este: ce faci pentru ceilalti?" (Dr. Martin Luther King Jr.) - iata sloganul sub care s-a desfasurat un proiect de amploare nationala, 4/4 Pentru Prieteni.

4 aprilie 2018 - o zi in care am fost provocati sa raspundem si sa ne raspundem, prin intermediul voluntariatului, la aceasta intrebare. Este ziua in care Biblioteca Comunala Sirna, judetul Prahova, in calitate de organizator, partenerii locali - Primaria, Politia Locala Sirna, Scoala

Life Show / stiri Actualitate89 vizite[ Ziarul Oval ]

Ploiesti Basketball, din nou pe podium la Cupa Transilvania

Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 16:08

Ploiesti Basketball, din nou pe podium la Cupa TransilvaniaPentru al doilea an consecutiv, Ploiesti Basketball se numara printre formatiile invingatoare la Cupa Transilvania, cea mai puternica competitie a iernii, care se afla, in continuare, in plina desfasurare la Tg. Mures.

La capatul primelor patru zile alocate competitiei de baby-baschet, echipa AFI Ploiesti Basketball 1 a cucerit medaliile de bronz pe segmentul sau de varsta, dupa un parcurs foarte bun in care a inregistrat sase victorii si o singura infrangere.

Gruparea pregatita de Elena Stan

Sport / stiri Sport159 vizite[ Ziarul Oval ]

Scoala Gimnaziala "H. M. Berthelot", Ploiesti, Activitati Balkan LeAF, Februarie 2018

Luni, 05 Februarie 2018, ora 16:10

Scoala Gimnaziala "H. M. Berthelot", Ploiesti, Activitati Balkan LeAF, Februarie 2018Scoala Gimnaziala "H.M.Berthelot", Ploiesti este implicata inca din anul scolar 2010-2011 in PROGRAMUL INTERNATIONAL "SA INVATAM DESPRE PADURE" (LeAF - Learning About Forests), program coordonat de CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE.

In acest an scolar, scoala noastra face parte din scolile pilot ce participa la PROIECTUL INTERNAEsIONAL BALKAN LeAF, alaturi de alte doua scoli din Romania (Scoala Gimnaziala "Acad. M. Voiculescu", Giurgiu si C.N."M.Eminescu", Bucuresti),

Actualitate / stiri Actualitate470 vizite[ Ziarul Oval ]

Lansare Carnete de razboi de Grigore Romalo la Edirura Corint

Luni, 05 Februarie 2018, ora 16:05

Lansare Carnete de razboi de Grigore Romalo la Edirura CorintEditura Corint va invita la evenimentul de lansare a volumului Carnete de razboi de Grigore Romalo, aparut in colectia Istorie cu blazon. Evenimentul va avea loc joi, 1 februarie, ora 18:00, in saloanele Jockey Club (Strada Episcopiei nr. 9, Bucuresti).

In cadrul evenimentului vor lua cuvantul:

*Dan Romalo, fiul autorului, prefatator si ingrijitor al editiei

*Georgeta Filitti, istoric

*Sergiu Iosipescu, istoric

*Filip-Lucian Iorga, coordonatorul colectiei Istorie cu blazon

Lansarea va fi

Life Show / stiri Life Show49 vizite[ Ziarul Oval ]

Participarea Grupului Editorial Corint la Targul Gaudeamus 2017

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 19:05

Participarea Grupului Editorial Corint la Targul Gaudeamus 2017Grupul Editorial Corint a incheiat duminica seara participarea la Targul International Gaudeamus 2017 - Carte de invatatura, editia a XXIV-a, dupa 5 zile pline de lansari, evenimente, spectacole-lectura, ateliere pentru copii, momente artistice.

Surpriza acestei editii a constat in reduceri substantiale! Miercuri si joi, pasionatii de lectura au putut beneficia de REDUCERE de 50% pentru ORICE titlu din colectiile Corint, iar in urmatoarele zile cartile au avut PREEsURI SPECIALE!

Standul

Life Show / stiri Life Show67 vizite[ Ziarul Oval ]

Editura Corint la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, editia a XXIV-a

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 16:05

Editura Corint la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, editia a XXIV-aEditura Corint invita pasionatii de lectura, de la mic la mare, la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, editia a XXIV-a.

In perioada 22-26 noiembrie, va propunem o calatorie magica in lumea lecturii, printre titluri interesante, jucause, practice sau captivante, pline de povesti nastrusnice sau relatari documentate.

Surpriza acestei editii consta in reduceri substantiale! Miercuri si joi, se aplica REDUCERE de 50% pentru ORICE titlu din colectiile Corint, iar in urmatoarele

Life Show / stiri Life Show81 vizite[ Ziarul Oval ]

Descopera-ti talentul cu Micile Vedete in "Detectivul talentat"!

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 13:05

Descopera-ti talentul cu Micile Vedete in "Detectivul talentat"!Saptamana trecuta la Bucuresti a fost lansat in premiera filmul "Detectivul talentat", cea mai recenta productie romaneasca pentru copii. Filmul a fost urmarit de 400 de invitati la cinematograful Movieplex, din Plaza Romania. Toti protagonistii filmului au varste intre 6 si 12 ani si sunt absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii "Micile Vedete", un proiect educational nonguvernamental, unic in Romania, ce promoveaza tinerele talente si cinematografia de calitate pentru copii.

Life Show / stiri Life Show66 vizite[ Ziarul Oval ]

CURAEsENIA DE TOAMNA IN COMUNA SIRNA, JUDEEsUL PRAHOVA

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 16:06

CURAEsENIA DE TOAMNA IN COMUNA SIRNA, JUDEEsUL PRAHOVAIn urma actiunii de ecologizare la care am participat in luna septembrie, "Maratonul curateniei in judetul Prahova", la care au fost prezenti 70 de voluntari din comuna Sirna, am stabilit ca urmatorul demers sa il intreprindem la noi acasa. De fapt, initiativa organizarii unui astfel de eveniment de constientizare a importantei pastrarii unui mediu sanatos a existat inca din vara, insa la data la care fusese programata sa se desfasoare activitatea, timpul nu a fost favorabil demararii actiunii

Actualitate / stiri Actualitate166 vizite[ Ziarul Oval ]

Aparitie noua la editura Corint Junior: Ucenicul magicianului

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 13:05

Aparitie noua la editura Corint Junior: Ucenicul magicianuluiUcenicul magicianului de Ed Masessa

Ce noi provocari vor avea de infruntat Henry Leach, sora lui, Brianna, si ceilalti oaspeti ai lui Coralis veti afla din aceasta continuare a bestsellerului Fauritorul de baghete magice.

Pentru prima data, dupa secole intregi, singuraticul maestru al baghetelor magice si-a deschis portile castelului si a

Life Show / stiri Life Show86 vizite[ Ziarul Oval ]

PERCHEZIEsII LA PERSOANE BANUITE DE INSELACIUNI PRIN METODA ACCIDENTUL

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 16:05

PERCHEZIEsII LA PERSOANE BANUITE DE INSELACIUNI PRIN METODA ACCIDENTULPolitistii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova si ai Directiei Operatiuni Speciale - I.G.P.R. au efectuat 3 perchezitii in judetele Prahova si Tulcea, la persoane banuite de savarsirea de inselaciuni.

Din cercetari au rezultat indicii ca, in perioada iunie - octombrie a.c., persoanele in cauza ar fi savarsit 9 inselaciuni.

Acestea ar fi indus in eroare persoanele vatamate, contactandu-le la telefon si spunandu-le ca o persoana apropiata este vinovata de producerea unui accident rutier

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Ziarul Oval ]

Aparitie noua la editura Corint Junior: "Directorul scolii mele este un sobolan-vampir!"

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 19:05

Aparitie noua la editura Corint Junior: "Directorul scolii mele este un sobolan-vampir!"Directorul scolii mele este un sobolan-vampir! de Pamela Butchart

Izzy si prietenii ei au un adevarat SOC in clipa in care il intalnesc pe noul director al scolii lor. Acesta este brunet, poarta o pelerina si are niste buze ciudate, ca doua rame. Odata l-au auzit sasaind in cancelarie, asemenea unui sarpe, iar lumina soarelui ii coloreaza pielea in rosu aprins!

Directorul scolii mele este un sobolan-vampir! a obtinut in 2016

Life Show / stiri Life Show75 vizite[ Ziarul Oval ]

Pe 1 octombrie, la TVR 3, ne reamintim cu drag de Florian Pittis

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 19:05

Pe 1 octombrie, la TVR 3, ne reamintim cu drag de Florian PittisIn apropierea zilei in care Motu' ar fi implinit 74 de ani, urmariti duminica, 1 octombrie, doua programe speciale: documentarul "Portret in Memoriam Florian Pittis" (de la ora 20.00) si spectacolul "Nu sunt turnul Eiffel " (de la ora 20.30)

De la ora 20.00, documentarul Portret In Memoriam Florian Pittis, ne reaminteste personalitatea celui care a fost actorul, regizorul, vocea unica a radioului si a teleenciclopediei, fondatorul grupului Pasarea Colibri sau al postului de Radio 3NET, cel

Life Show / stiri Life Show70 vizite[ Ziarul Oval ]

Florin Piersic jr. pe scena Teatrului National Timisoara. Dupa ce a avut la picioare covorul rosu la Hollywood, revine in comedia noir Frati

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 19:05

Florin Piersic jr. pe scena Teatrului National Timisoara. Dupa ce a avut la picioare covorul rosu la Hollywood, revine in comedia noir FratiForta si sarm, masca si sinceritate, duiosie si brutalitate - sunt doar cateva dintre ingredientele care fac din spectacolul Frati un moment de neratat. Teatrul National din Timisoara ofera publicului doua intalniri exceptionale, joi, 28 septembrie si vineri, 29 septembrie, de la ora 19, la Sala 2, cu acest "spectacol magic", dupa cum declara Dave Williams, autorul piesei, prezent la premiera.

Frati este o comedie cu accente "noir", semnata de unul dintre cei mai carismatici si mai iubiti

Life Show / stiri Life Show65 vizite[ Ziarul Oval ]

De Ziua Internationala a Varstnicilor, batranii primesc peste 6000 de "Flori pentru Suflet"

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 16:07

De Ziua Internationala a Varstnicilor, batranii primesc peste 6000 de "Flori pentru Suflet"Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza a 6-a editie a Campaniei "Flori pentru Suflet". Campania este o modalitate de a promova alaturi de parteneri, colaboratori si voluntari, mesajul unei batraneti mai frumoase pentru varstnicii din Romania.

Timp de o aproape o saptamana, in perioada 28 septembrie - 3 octombrie, peste 50 de ONG-uri din toata tara, institutii publice,

Actualitate / stiri Actualitate122 vizite[ Ziarul Oval ]

Parlamentul Romaniei ia pozitie fata de noua lege a educatiei din Ucraina

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 16:08

Parlamentul Romaniei ia pozitie fata de noua lege a educatiei din UcrainaActul normativ adoptat recent de Parlamentul din Ucraina limiteaza dreptul minoritatilor de a studia in limba materna.

Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni astazi in sedinta comuna pentru a adopta declaratia Parlamentului Romaniei referitoare la noua lege a educatiei din Ucraina.

Intre altele, acest act normativ limiteaza dreptul minoritatilor de a studia in limba materna.

In textul declaratiei se arata ca Ucraina trebuie sa respecte conventiile europene in domeniu, iar Romania

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Ziarul Oval ]

COD PORTOCALIU IN PRAHOVA

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 16:05

COD PORTOCALIU IN PRAHOVAMeteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil in intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 06 in judetele: Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau. Instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si pe arii extinse se vor inregistra cantitati importante de apa cuprinse, in general, intre 50 si 70 l/mp.

De asemenea, specialistii de la ANM au mai emis un cod galben de ploi valabil in intervalul 20 septembrie, ora 11 - 21 septembrie, ora 21. In cea mai mare parte

Actualitate / stiri Actualitate93 vizite[ Ziarul Oval ]

Politia Romana recomanda soferilor sa circule cu atentie sporita si sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere,atunci cand circula in zone cu instabilitate atmosferica

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 16:06

Politia Romana recomanda soferilor sa circule cu atentie sporita si sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere,atunci cand circula in zone cu instabilitate atmosfericaIn conditiile de instabilitate atmostferica si inrautatire a vremii in zonele aflate sub incidenta avertizarilor meteorologioce, Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa respecte regulile de circulatie, sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere si sa conduca preventiv.

Atunci cand circulati in conditii de vant puternic, aveti in vedere ca rafalele de vant laterale modifica tinuta de drum a masinilor, cu atat mai mult cu cat viteza cu care se circula este mai mare.

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Ziarul Oval ]

Actiune de salvare montana cu repetitie

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 16:05

Actiune de salvare montana cu repetitiePentru a doua noapte consecutiv, salvatorii montani din Busteni, au intervenit pentru salvarea si scoaterea unor turisti aflati in dificultate pe unul dintre cele mai periculoase trasee din Bucegi. Incidentul survine la nici 24 de ore dupa ce salvamontistii au salvat o turista de 68 de ani din Ploiesti, care s-a accidentat grav intr-o rapa.

Alarma a fost data la lasarea serii dupa ce un grup de turisti care coborau pe Jepii Mici in statiunea Busteni, au acuzat stari de epuizare si nu au mai

Actualitate / stiri Actualitate67 vizite[ Ziarul Oval ]

Sapte persoane ranite pe DN1 la Sinaia

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 16:05

Sapte persoane ranite pe DN1 la SinaiaAu fost moment de panica in aceasta dimineata pe Drumul National nr.1, in statiunea Sinaia, dupa ce un autoturism care circula de la Sibiu catre Bucuresti a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o alta masina. In urma impactului, sapte persoane, printre care si un copil de 10 ani, au fost ranite si ajuns la spital. Din cauza accidentului, mai bine de o ora s-a circulat pe un singur sens de mers.

Cumplitele scene s-au derulat pe Drumul National nr1 in aceasta dimineata in jurul orei 3 si

Actualitate / stiri Actualitate84 vizite[ Ziarul Oval ]

SCOALA IN SIGURANEsA - Recomandarile continua

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 13:09

SCOALA IN SIGURANEsA - Recomandarile continuaPrima saptamana de scoala a fost marcata de emotii si entuziasm la reintalnirea cu profesorii si colegii.

Odata cu debutul activitatilor didactice, politistii au fost si ei prezenti in scoli, cu recomandari pentru siguranta personala a elevilor.

Acum, copiii care s-au intalnit cu oamenii legii, stiu ca:

Este util sa adopte un comportament civilizat, fara sa se lase influentati de cei din jur si fara sa fie agresivi in atitudine sau limbaj ;

Atunci cand se intorc de la scoala este bine sa

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Ziarul Oval ]

BIBLIOTECA DIN SIRNA LA "MARATONUL CURAEsENIEI IN JUDEEsUL PRAHOVA"

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 13:06

BIBLIOTECA DIN SIRNA LA "MARATONUL CURAEsENIEI IN JUDEEsUL PRAHOVA"Anul acesta, de Sfanta Marie Mica, pe 8 septembrie, 70 de voluntari ai Bibliotecii Comunale Sirna au participat la "Maratonul curateniei in judetul Prahova", o actiune de ecologizare menita sa traga un semnal de alarma in legatura cu educatia cetatenilor, mari si mici, in scopul pastrarii curateniei.

Mai multi copii inscrisi la Clubul de vacanta "Piticot" al Bibliotecii Comunale Sirna, parinti, printre care si un reprezentant al Politiei Locale Sirna, bunici, cadre didactice de la Scoala

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ Ziarul Oval ]

Festival interetic la Ploiesti

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 13:05

Festival interetic la PloiestiPrimaria Municipiului Ploiesti le pregateste ploiestenilor un sfarsit de saptamana plin de relaxare si voie buna sub semnul diversitatii, originalitatii si multiculturalitatii!

Municipalitatea ploiesteana organizeaza, in parteneriat cu Uniunea Elena din Romania si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale cea de-a V-a editie a Festivalului "Alfabetul Convietuirii", care se va desfasura in perioada 22-24 septembrie a.c., pe Bulevardul Independentei.

Festivalul interetnic va debuta vineri,

Life Show / stiri Life Show99 vizite[ Ziarul Oval ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Zona de libera circulatie din jurul Municipiul Campina a fost extinsa!
In urma discutiilor din spatiul public, dar si a posibilitatii extinderii zonei metropolitane (in ...
VESTI BUNE CU... FINANTARE EXTERNA: 2 proiecte finantate din fonduri europene se afla in etapa de precontractare
In judetul Prahova, cresterea calitatii procesului educational special conform standardelor europene ...
Ce s-a intamplat cu "haiducul" Onorel, barbatul care a fugit din inchisoare pentru a-i aprinde o lumanare copilului sau mort
Onorel Lupu, barbatul care a evadat din Penitenciarul din Ploiesti in ziua de Pasti si prins de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor