1 Decembrie, cu parada militara, discursuri, vin si fasole cu carnati! Ei, la partea asta, a treia, sa vezi ce-or sa mai sarbatoreasca ploiestenii!

Vineri, 25 Noiembrie 2022, ora 13:13
118 citiri
Primaria municipiului Ploiesti si Garnizoana Ploiesti organizeaza o serie de ceremonii militare si manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei, in data de 01 decembrie 2022.

Autoritatile precizeaza ca actiunile dedicate Zilei Nationale a Romaniei se vor desfasura in rondul din fata sediului municipalitatii (Piata Eroilor nr. 1A), in data de 01 decembrie 2022, incepand cu ora 11.00, iar la eveniment vor participa oficialitati locale, parlamentari ai judetului Prahova, personal militar.(N.R. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.