30 de petrolisti romani blocati in Irak de COVID-19 cer cu disperare ajutor: "Daca ai iesit, te duc direct la inchisoare"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 15:07
79 citiri
Un grup de 30 de cetateni romani, toti muncitori in industria petrolului, ramasi captivi in regiunea Kurdistan din Irak, solicita ajutor din partea autoritatilor romane sa fie ajutati sa se intoarca acasa la familiile lor. Oamenii sunt disperati pentru ca in cateva zile le va expira contractul de munca, dar nu pot parasi zona pentru ca toate aeroporturile si granitele din zona sunt inchise din cauza pandemiei de coronavirus. Singura varianta de a scapa de acolo ar fi ca autoritatile romane sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.