Adrian Dobre, apel catre ploiesteni: "Este inadmisibil ce se intampla. Trebuie sa intelegeti ca situatia este critica! Trebuie sa ramaneti acasa!

Sursa: phon.ro
Sambata, 04 Aprilie 2020, ora 15:15
121 citiri
Primarul Municipiului Ploiesti, face apel catre toti ploiesteni, sa ramana in case, dupa ce a descoperit foarte multi cetateni in mijloacele de transport si in Piata Halelor Centrale. Acesta mai precizeaza ca va fi obligat sa inchida pietele din cauza unor oameni inconstienti care nu respecta regulile, daca situatia persista.

"Astazi am verificat traseele TCE si Piata Halelor Centrale in intervalul 10:30 - 12:00. Este inadmisibil ce se intampla. Trebuie sa intelegeti ca situatia este critica! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.