Interviu cu medicul Calin Tiu, managerul spitalului Campina, unitate suport COVID-19: "In momentul acela am simtit ca mi s-au cam subtiat gladiolele"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 06:05
102 citiri
Spitalul Municipal Campina este unul dintre zecile de unitati medicale din Romania desemnate prin oridin de ministru sa asigure suport medical exclusiv pacientilor bolnavi de COVID-19. Dr. Calin Tiu, managerul acestui spital a acceptat sa voreabsa pentru "Adevarul" despre cat de greu a fost sa transforme peste noapte un spital de provicncie, intr-un spital de boli infectioase. Totul s-a intamplat contra timp, intr-o criza acuta de personal, de echipamente medicale si sub stresul aproape de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.