Iulian Dumitrescu: "Alesii locali ai PNL Prahova vor promova hotarari de Consiliu Local prin care vor fi scutite de taxele locale, pana la sfarsitul anului, firmele din sectorul HORECA"

Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 11:23
33 citiri
Alesii locali ai PNL Prahova au luat decizia de a propune, in perspectiva urmatoarelor sedinte de Consiliu Local din unitatile administrative teritoriale de pe raza judetului, cate doua hotarari care privesc scutirea de la plata taxei pentru utilizarea locurilor publice cu unitati de alimentatie publica si terase situate pe domeniul public. Una dintre hotarari vizeaza punerea in aplicare a OUG 69/2020 care prevede o astfel de scutire pentru perioada in care a fost instituita Starea de Urgenta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.