Maramures este primul judet in care se interzice iesirea din casa atat ziua, cat si noaptea. In plus, se instituie un program diferentiat, pe categorii de varsta, in supermarket-uri si farmacii.

Sursa: phon.ro
Marti, 24 Martie 2020, ora 09:25
54 citiri
Judetul Maramures va institui si pe timpul zilei interdictiile de circulatie care sunt valabile acum numai noaptea la nivel national, respectiv deplasarile persoanelor vor fi limitate si vor trebui sa fie justificate si intre orele 6:00 si 22:00. Este primul judet care instituie astfel de masuri.

De asemenea, in HOTARAREA nr. 14/2020 prin care, in completarea ordinului militar emis de ministrul afacerilor interne, se reglementeaza si accesul maramuresenilor in magazine, supermarket-uri sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.