Ministerul Educatiei a decis reluarea organizarii olimpiadelor si concursurilor scolare, dupa ce acestea au fost suspendate pe durata a doi ani scolari

Sursa: phon.ro
Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 15:25
51 citiri
Ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, a aprobat lista olimpiadelor si competitiilor internationale pe discipline scolare, sportive si proiecte educative desfasurate in Romania si in strainatate cu participarea elevilor romani, lista competitiilor nationale pe discipline scolare si proiecte educative care se organizeaza si se desfasoara in anul scolar 2021-2022 si lista activitatilor de pregatire si selectie a loturilor nationale pentru participarea la competitiile internationale.

Se reiau, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.