Ministrul Culturii, despre primarul Orasului Urlati, Marian Machitescu: "Un primar decuplat total de la ceea ce inseamna grija pentru comunitate in intregul ei"

Sursa: phon.ro
Joi, 26 Mai 2022, ora 15:25
233 citiri
Primaria Urlati vrea sa demoleze cladirea in care isi desfasoara activitatea, un imobil construit in perioada interbelica, dupa planurile arhitectului Toma Socolescu. Motivul: gradul avansat de degradare in care se afla. Decizia a starnit controverse. Locuitorii orasului Urlati cer institutiei sa renunte la acest plan si sa consolideze imobilul vechi, deoarece este foarte valoros.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Urlati, de miercuri, s-a aflat un proiect de hotarare care vizeaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.