Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre somajul tehnic la bugetari: "Din moment ce se reduce programul de lucru este normal sa se reduca si veniturile"

Sursa: phon.ro
Joi, 09 Aprilie 2020, ora 12:25
60 citiri
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca trimiterea bugetarilor in somaj tehnic nu vizeaza o economie la buget. Potrivit ministrului Muncii, "din moment ce se reduce programul de lucru este normal sa se reduca si veniturile".

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul ia in calcul un mecanism referitor la luarea unor masuri pentru anumite sectoare din sistemul public, menite sa evite raspandirea coronavirusului, fiind totodata si o forma de somaj tehnic, acesta urmand sa fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.