Mohammad Murad, interesat sa investeasca in penitenciarul-muzeu Doftana. Primar: "Zece milioane de euro numai pentru reabilitare"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 21:33
62 citiri
Ruinele inchisorii-muzeu Doftana, unde au fost inchisi lideri comunisti, intre care Nicolae Ceasescu si Gheorghe Gh. Dej, dar si legionarii Horia Sima si Corneliu Zelea Codreanu, vor intra intr-un proces de reabilitare si ulterior in circuit turistic, potrivit anuntului facut de Costel Brezeanu, primarul comunei prahovene Telega. Un important investitor a anuntat autoritatile locale ca este interesat ca preia in concesiune "Bastilia Romaniei", denumita astfel pentru ca nimeni nu a reusit sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.