Noul sef al CJ Prahova, pus pe concedieri. Iulian Dumitrescu: "Actuala structura e fara chef de munca, plina de pile de partid"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 17:28
44 citiri
Noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), va propune, vineri, desfiintarea a 101 posturi din aparatul propriu al institutiei si a doua directii care totalizeaza peste 210 angajati. O parte din angajati - spune seful CJ - sunt "fara chef de munca", iar alta e formata din "pile de partid". "Actuala structura de personal a Consiliului Judetean, pe de o parte am gasit-o plafonata, fara chef de munca, fara o cultura a obiectivelor clara, pe de alta parte, hai sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.