PRAHOVA: Forte de ordine impresionante, in control, pentru respectarea masurilor de protectie si pentru combaterea raspandirii Coronavirusului!

Sambata, 10 Octombrie 2020, ora 14:58
61 citiri
In ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Prahova, au fost desfasurate noi actiuni de verificare a respectarii masurilor de protectie sanitara, in sistem integrat, pentru prevenirea si combaterea raspandirii virusului SARS-CoV-2, in zonele aglomerate si in mijloace de transport in comun.

Astfel, peste 720 de politisti, jandarmi, politisti locali, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, reprezentanti ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.