Reactia Spitalului Judetean Ploiesti dupa declaratiile socante ale sefei UPU: "Medicii sunt epuizati, multi dintre ei sunt internati"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Octombrie 2020, ora 16:19
64 citiri
Violeta Tanase, sefa Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Ploiesti (SJU), a anuntat intr-un interviu acordat Digi TV ca de cateva saptamani medicii aleg intre pacienti si decid pe cine salveaza, pentru ca nu mai sunt locuri la terapie intensiva. Conducerea SJU a reactionat si a precizat ca declaratiile Violetei Tanase au fost interpretate gresit.
Intrebata daca a fost nevoita sa ia o decizie "din acelea urate", adica sa aleaga intre cine sa traiasca si cine nu, sefa UPU din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.