"Saracii" cu venituri de 3.800 de lei pe membru de familie care primesc ajutor de la Primarie. Localnic: "Mizeria asta e mita electorala"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Aprilie 2020, ora 17:34
102 citiri
O hotarare a administratiei din comuna prahoveana Filipestii de Padure prin care primaria acorda ajutor localnicilor cu un venit lunar de pana la 3.800 de lei pe membru de familie este catalogata de catre o parte dintre acestia drept mita electorala pe bani publici. Controversa este provocata de faptul ca primaria a decis ca fiecare dintre localnicii care are un venit lunar de pana la 3.800 de lei pe luna de membru de familie sa primeasca un cadou de Pasti, mascat sub forma unui ajutor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.