Sedinta cu scantei la Ploiesti. Consilierii locali PRO Romania Ploiesti: "Acest proiect trebuie supus consultarii publice si nu se poate analiza intr-o ora si jumatate, tinand cont de impactul MAJOR asupra ploiestenilor pe termen scurt/mediu si lung!"

Sursa: phon.ro
Luni, 16 Mai 2022, ora 15:25
74 citiri
Astazi, 16 mai 2022, consiliul local a fost convocat incepand cu orele 15:00 pentru o sedinta controversata, cu un proiect aflat pe ordinea de zi cu un impact major asupra ploiestenilor, un proiect care daca este aprobat, va schimba radical transportul comun in Ploiesti.

Este vorba despre asocierea Municipiului Ploiesti cu Judetul Prahova si localitatile Baicoi, Boldesti- Scaeni, Plopeni, Aricestii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Barcanesti, Brazi, Paulesti, Rafov, Targsoru Vechi, Valea ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Nunta anului la Ploiesti! Joi, 30 iunie 2022, se casatoreste primarul Municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici (46 de ani), cu sefa de cabinet a prefectului judetului Prahova, Andrada Necsulescu (28 de ani)!
Vesti mari din administratia publica locala! Primarul Municipiului Ploiesti, devenit cavaler dupa ce ...
Campionatului National de Karting Electric 2022, "Marele ePremiu al Orasului Ploiesti" urmand sa se desfasoare, in acest weekend, pe Bulevardul Independentei
Ploiestiul gazduieste primul eveniment de motorsport cu amprenta ZERO de CO2 asupra ...
Un consilier judetean si-a dat demisia pentru a putea ocupa postul de director al unui parc industrial
Alesii au votat proiectul privind constatarea incetarii de drept, prin demisie, a mandatului de ...