SRI avertizeaza asupra unui atac informatic extrem de periculos: un virus care preia accesul la aplicatiile de internet-banking

Sursa: phon.ro
Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 22:18
68 citiri
Serviciul Roman de Informatii avertizeaza ca in contextul pandemiei de coronavirus a fost identificata o campanie de distribuire de malware care vizeaza furtul de credentiale bancare de pe terminalele mobile ale utilizatorilor.

SRI a transmis ca este vorba despre distribuirea unui mesaj tip text care contine o versiune noua a troianului Cerberus Android Banker.
Mesajul este redactat in limba romana si invita utilizatorii sa acceseze un link pentru descarcarea de informatii privind SARS-CoV-2. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.