Victor Ponta: "Criza economica va fi de 10 ori mai rea si va afecta de 10 ori mai multi oameni decat pandemia de coronavirus"

Sursa: phon.ro
Vineri, 01 Mai 2020, ora 22:25
59 citiri
Fostul premier Victor Ponta a declarat, la Romania TV ca efectele crizei economice vor afecta de zece ori mai multi oameni decat pandemia de coronavirus. Liderul Pro Romania a mentionat ca autoritatile din Romania ar putea face achizitii in acest moment, insa "in loc sa avem sa avem un premier care sa ne conduca prin criza, avem un portar care ne da amenzi".

Victor Ponta a avertizat ca urmarile pandemiei de coronavirus vor avea consecinte mult mai grave asupra economiei din Romania. "Criza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.